- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
a vista már fent van kb 6 hónapja, az SP1 is fent van csak ez a ki..b.. tv kártya nem megy fel akár mit csinálok vele.(mellesleg agy Op.rendszert nem nagy kunc feltelepíteni,
az eszközkezelőben :ismeretlen eszköz. van.Az alapján probáltam megoldani de nekem meg em jelenik az amit leírtál.daa-rea. köszi a linket
-
apro
senior tag
válasz
#65675776 #2897 üzenetére
hali
és hogyan működik? milyen driver rel én sehol sem találok hozzá és nem is ismeri fel a Vista
tudnál valamit adni honét lehet leszedni hogy működjön. a leírásokat ahogy olvastam nekem nem is jelenik meg a programok közt. meg köszönném ha le írnád neked mivel és hogy működik, bocs hogy láma vagyok hozzá
hali -
apro
senior tag
hali
Segítség kellene.Van agy WinFast TV 2000XP Expert tv kártyám, sehogyan sem tudom Vista32 alatt használni nem tudom semilyen driverrel feltelepiteni a gyári cd egyáltalán nem jó hozzá es a neten sem talál megfelelö drivert a vistá hoz,(XP-én müködik rendesen.)
a kérdés hogy lehetne használni Vistán és drivert honét lehet szerezni hozzá. vagy egyáltalán müködik a Vistán?
a segitséget elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest