-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Üdv! olyan kerdesem lenne hogy PVR3000 Deluxe tamogatja a PCI audiot?
-
partymaci
aktív tag
Üdv népek!
Egy kis segitseg kellene. Tegnap a gepembe gyömöszöltem egy SB x-fi music hangkarit, minden okes vista alatt muxik, a tv kari kanocat is ranyomtam hangkari auxra, viszont mikor beallitom neki Winfast PVR 2-ben, hogy aux-on van a hang akkor a hangero csuszka nem vezerli a hangot. Vistaban ha megnyitom az eszkoz tulajdonsagait ott siman muxik a csuszka. Hogy is van ez? Mit kell meg beallitanom?
-
partymaci
aktív tag
Üdv
Felraktam vistara a 2.0.2.14-es progit és láss csodát működik a hangvezérlés(Audió vezérlés: CD player). Viszont most a kép szaggat, meg kesik a hanghoz képest. ...visszaraktam a 2.0.2.13at amibe vista alatt nemjo a hangvezerles.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
-
partymaci
aktív tag
először is szedd le a korabbi drivereket. Ezekutan a windóz felajanlja hogy uj hardver van a gepedben es installni kene hozza a drivert. No innentől meg mar kitudod valasztani hogy te akarod kivalasztani a sajat drivered könyvtarat. Meg hasznald hozza ezt a szoftvert WinFastPVR2_setup_2.0.2.13 ... tovabbi info http://bzoley.uw.hu/
-
partymaci
aktív tag
sziasztok kellene egy kis help,
felraktam a Global kartyahoz a drivert (4.0.107.3210) meg a progit (WinFastPVR2_setup_2.0.2.13) minden oke csak a hangerőszabalyzással van gondom meg az FM móddal. A FM módba váltáskor kiírja hogy nem indítja el mert MFC71.DLL-t mert nem találja, +hogy rakjam fel ujra az alkalmazást, lehet hogy az megoldja a problémát.
A hangerőszabályzó meg onmagában műkodik csak osszevan kapcsolva a Speakers eszközzel, és csak abban az intervallumban mozog amiben a speakers hangereje van. Ezert csak akkor növelheteő a hangerő ha manuálisan a speakers-t állítom vagy a hangfalon növelem. => a taviranyítóval nem megy
valami megoldas van ezekre?
ja es Vistát hasznalok jelenleg -
partymaci
aktív tag
udv
aztszeretnem kerdezni, hogy valaki probalte e mar vista alatt a tunert hogy megy e a diverével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest