- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Xp-n tökéletesen működött az időzített felvétel. Vista-n azonban nem ébreszti fel a rendszert alvó állapotból, így nem is veszi fel a műsort.
Néztem már a kártya tulajdonságainál, de ott nem találok erre vonatkozó beállítási lehetőséget.Bocsánat, ha valamikor már volt erről szó, de nem találtam.
Köszi előre is
-
the radish
senior tag
Ja pvr 2. Bocs
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Csatorna importálás után Vistaban miért áll le hibával? De csak importot követően, különben nem.
Most kezdhetem elölről??
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában. Vistara telepítettem a pvr2-t. (Még régebben.) Minden jó is volt, azonban az update frissítette a hangkártyám driverét, s azóta a következő a problémám:
Minden csatorna mono formátumba indul el. Kézzel ugyan át tudom állítani a formátumot (S, vagy rc), de ez valahogy nem tökéletes. (A kezelőfelületen nem jelzi a stereo jelet.)
Gondolom, hogy a frissítéssel lehet összefüggésben, de nem biztos.Kérem, hogy segítsetek az ügyben, mert idegesítő. Apropó, van újabb haszmnálható program? (Bár ez is jó.
)
Köszi előre is
Pistu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest