- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet toldani a távirányító vevőjének a vezetékét? Vagy nem ajánlott? Egy méterrel kéne meghosszabbítanom.
Köszi szépen!
-
Nkboy
senior tag
válasz
littlelion21 #3090 üzenetére
A szoftvert fel lehet telepíteni, legfeljebb nem talál tunert.
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Megcsináltam a PVR 2-nél alkalmazható szolgáltatólista nagykanizsai verzióját.
A csatornaneveket úgy írtam, ahogy az XMLTV generálja. Ami jelenleg nagykanizsán létezik csatorna azt mind beleírtam, ehhez a(z) UPC honlapján található csatornakiosztást használtam.
A fájlt elküldtem Bzoleynak, és megkértem rakja fel a honlapjára. Ha valakinek kell ott kerese.lhsite -
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Legyetek szivesek segiteni nekem!
A gondom a következő: Beállitom a csatornákat a tunerben, le is mentem őket, eddig minden ok.Kikapcsolom a tunert, mikor újra indittom akkor minden csatorna beállitás visszaáll alapra. Ez vajon miért van?
Ezek vannak telepitve:
Op rendszer: Vista Ultimate
Driver: 4.0.107.3210.Vista.WHQL
Software: winfastpvr2_v20214 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest