- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boldikem
csendes tag
válasz
Atomantiii #2841 üzenetére
Ezt már másoktol is hallottam, elég gépigényes a felvétel, elképzelhető hogy ezért van.
-
boldikem
csendes tag
Próbálta már valaki a Global karit NERO 8-al ? Sokkal jobb a képminőség mint a PWR2-nél, de sajna a hang el van csúszva. Mi lehet a gond?
-
boldikem
csendes tag
Na, úgy néz ki a dolog, hogy kb. 2 órája megy a felvétel és még eddig jó, pedig tegnap estétől nem állítottam vagy változtattam semmit. Ez most dvd beállítással megy, időkorlát 2 óra.
És épp most állt le, a méret 4.01GB és gond nélkül játszható!!!
Remélem most már nem fog szarakodni többet, így tökéletes.
Köszi a türelmet -
boldikem
csendes tag
Tegnap este vagyis már ma hajnalig teszteltem a felvételt, de 30 perc környékén valamiért nullázódik az addigi felvétel. Ez többszöri próbálkozás eredménye. Kipróbáltam szétosztás nélkül ill. most vettem észre, hogy a koaxkábelen lévő internet mellett jön Tv adás is, így most onnan jön a kariba a jel. Jobb mint a másik kábel. Elvileg az előfizetés csak internetre szól de úgy tünik csak így tudják megoldani. Visszatérve, mit csináljak a felvételel? Már próbáltam mpeg1,mpeg2, dvd beállítással is, ua.
-
boldikem
csendes tag
A vásárlás előtt 2-3 napig direkt ilyen cikkeket olvasgattam, hátha találok valami hasznos információt. Emlékezz vissza, az első beszélgetésünknél pont ezzel kezdtem: "olvastam "v" láttam a tesztedet erről a kártyárol" - és pont azok a Tv-ből rögzített képek győztek meg arról, hogy ezt a karit válasszam! Ha legalább olyat produkálna, már elégedett lennék. A felvételt a beépített MPEG2-vel készült, de szerintem annak semmi köze a sikertelen 1 órás rögzítésből eredő 2Kb-os végeredményhez. Szerintem.
Én nem állítottam be semmi limitet, csak elindítottam a felvételt. Még ha ki is egyezek a jelenlegi képminőséggel, akkor legalább tudjak felvenni vele, tárhely akad bőven. De ha jól láttam, ezzel már másnak is gondja volt. Ez mitől lehet?
-
boldikem
csendes tag
Ma végre kicserélték a Globalomat, mert a régi szemcsésen fogta be a csatornákat és rövidre zárta a power gomb lámpáját. Ez már ilyet nem csinál de a kép most sem az igazi!!! Kérdés: akinek ilyen karija van, és azt állítja róla hogy a kép tuti, akkor ezek szerint csak én használok több TV-t ? és ezért rossz a képminőség mert osztott jelet kap?! vagy az a "tuti" nem is olyan minőségi?
A másik érdekesség: próbafelvétel - 2* - több mint 1óra várakozás után - gondoltam megnézem a felvételt és lám- lám összesen 2Kb rögzített anyag maradt a kb.1.5Gb-ból !!! mert közbe-közbe nézegettem a WinFast mappáját ahova rögzíti a fájlokat.
Jó kis kari, de mire? -
boldikem
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy Global-om csak nagyon szemcsés az összes csatorna !!! A csatlakozás, árnyékolás jó. És azt sem tudom, hogy ha a kártyát berakom a gépbe a power gomb visszajelző led-e miért világit kikapcsolt állapotba??? HELP!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest