Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Telepítettem a Windows 10-et. A Leadtek Pxdvr3200H driver problémamentesen fölment, hasonlóképpen a legutolsó PVR2 is. Csatornák megkeresve, beállítva, minden műxik, Digikábelen az analógok is.
Mivel Digikábel előfizető vagyok, beüzemeltem egy Avermedia TD 310-es USB-s DVB-C vevőt és telepítettem a DVB Viewert.A DVB Viewer fölismerte a PXDVR 3200 és az Avermedia driverét egyaránt, s csatornakereséskor mindkettőt - természetesen digitális adásra - végigkereste. Az eredmény hibátlan volt, ugyanis pl. az Euronews csak DVB-T-n elérhető, amit a PxDVR 3200H is tud. A csatornalistában az adó megjelent.
A konfiguráció: DVB-T antenna a Leadtek tunerkártyában, Digikábel antennakábel az Avermedia-ban, a DVB-Viewer pedig mindkettőt kezeli és keresés után feltünteti a csatornalistán.
Bónusz: a Leadtek kártya a PVR2-vel önállóan is működik, tehát az analóg adások, ill. a CVBS-bemenet (pl. régi VHS digitalizáláshoz) használható maradt.
Bónusz 2: Ha a DVB Viewer-el nézek egy Digis DVB-C csatornát, vele párhuzamosan el tudom indítani a PVR2-t, melyen nézni tudok egy analóg vagy DVB-T csatornát, illetve analóg CVBS-bemenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest