Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vfo7

senior tag

Telepítettem a Windows 10-et. A Leadtek Pxdvr3200H driver problémamentesen fölment, hasonlóképpen a legutolsó PVR2 is. Csatornák megkeresve, beállítva, minden műxik, Digikábelen az analógok is.
    Mivel Digikábel előfizető vagyok, beüzemeltem egy Avermedia TD 310-es USB-s DVB-C vevőt és telepítettem a DVB Viewert.

A DVB Viewer fölismerte a PXDVR 3200 és az Avermedia driverét egyaránt, s csatornakereséskor mindkettőt - természetesen digitális adásra - végigkereste. Az eredmény hibátlan volt, ugyanis pl. az Euronews csak DVB-T-n elérhető, amit a PxDVR 3200H is tud. A csatornalistában az adó megjelent.

A konfiguráció: DVB-T antenna a Leadtek tunerkártyában, Digikábel antennakábel az Avermedia-ban, a DVB-Viewer pedig mindkettőt kezeli és keresés után feltünteti a csatornalistán.

Bónusz: a Leadtek kártya a PVR2-vel önállóan is működik, tehát az analóg adások, ill. a CVBS-bemenet (pl. régi VHS digitalizáláshoz) használható maradt.

Bónusz 2: Ha a DVB Viewer-el nézek egy Digis DVB-C csatornát, vele párhuzamosan el tudom indítani a PVR2-t, melyen nézni tudok egy analóg vagy DVB-T csatornát, illetve analóg CVBS-bemenetet.

Új hozzászólás Aktív témák