Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
üzenetére
Országnak Magyarországot állítottam be. Városnak meg Bp. T-kábel-t és Upc-t engedélyezett. Ja és még a jelforrást (vagy mit) átállítottam kábelről antennára.
Az létezhet,h a tunernek annyival nagyobb a jeligénye mint a Tv-nek? Mert az említett szoba-antenna a Tv-vel tökéletesen működik, ezzel meg használhatatlan, ezért is gondoltam,h én rontottam el valamit. -
Dexterland
csendes tag
válasz
üzenetére
az exe kiterjesztés nem pontos, mert az megoldódott közbe valahogy. Amgy a PVR2-őt az általad megadott oldalról töltöttem le és az nagyítja nekem a divX es felvételnél a képernyőt.
Amúgy 16* leinstalláltam felinstalláltam, drivert+ progit és egy óra várakozás után mégis működött, szóval most ott tartunk, hogy működik éppen, de nem tudom mitől javult meg.
Másik kérdés, ha divx ben veszem fel a filmeket azt elég a divx 5.0 verzióval venni??
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest