- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Dehogy nincs.
ATi kártyával laptopon próbáltam, minden maxra tolva 1920x1080-ban, ha egyedül voltam 40-50FPS, ha többen akkor 28-32FPS, viszont volt hely, pl Hutta-n a már mittomén milyen Hut palotájában (aki questeket ad) a bárban meg leesett 15-18 FPS-re.És ez már a legfrissebb driverrel, az alap driverrel ami fent volt, alapból nem is volt kép, csak hang, még ilyet se láttam 10 év alatt
-
fluidpwn
tag
Ez nagyon rossz húzás a BW részéről. Nekem notebook-om van és úgy voltam vele, hogy simán menni fog 50-60 FPS-el mediumon vagy magasabb grafikán. Ehhez képest lényegtelen, hogy milyen a grafika az FPS ugyanolyan instabil. Például a Hutta-n van egy rész ahol van sok hajó meg emberek. Ott medium grafikán van 100-110 FPS-em. De van olyan hely ahol az égvilágon senki és semmi nincs, zárt hely és 30-40 FPS-em van. A mocsaras résznél pedig simán van 50 átlag FPS-em. Teljesen logikátlan az egész. Azt hittem az utolsó patch javít majd rajta, de nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest