Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Hát ez a Kaabo eléggé kinai. Ugye volt először egy mágnes kiesés, aztán a másikat én szedtem ki körömmel, h nehogy forgalomban essen ki megint.
Na most megtudtam, hogy el lett baszva a kormányoszlop lehajtó bizbasznak a mérete és emiatt eltörhet a kormányt a gép testhez rögzitő csavar, vagy annak a menetes betétje vagy mije, azt vagy észreveszed mielőtt a kezedben marad a kormány és nem csapódsz a betonnak 50el, vagy nem és a többi már a helyszinen múlik, forgalomban valszeg halott vagy. Igaz a gyár ingyen küldi a forgalmazóknak a csere alkatrészt, amit meg küldenek tovább a forgalmazók az usereknek.... Csak hát semmiféle értesitést nem kaptam erről, úgyhogy eddig jóhiszeműen használtam a gépet, úgy, hogy kicsit lötyögött a kormány.... Nem volt gyanús, mert nem tudtam erről a hibáról.... Na most kibontottam, mert megjött a csere alkatrész, és már el van törve 130 km után!Szóval várhatok, hogy a forgalmazó küldje a menetes betétet vagy mit.
Az eu helyében fognám, azt kitiltanék mindent kinai fost az euból, vagy pedig az itteni sokkal szigorúbb minőségi szabályokat betartva hagynám árusitani. Nem érdekel, ha +200ba kerülne, de ezzel most komolyan ki a franc mer nyugodtan menni ilyenek után? Mert hogy nem ez lesz az utolsó életveszélyes hibája, abban biztos vagyok....

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest