Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Most hogy kicsit már használtam több rollert is gondoltam írok pár sort az E-twow Booster GT-ről, hogy mi a tapasztalatom, ezelőtt egyedül Lime-ot, meg az Etwow Booster V-t használtam kevés ideig.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, sebességben hideg idő ellenére is hozza a 38-40kmh sebességet. Nagyon jól tud gyorsulni, gyakorlatilag hídon felfelé is nagyon jól megy pl. Lágymányosi híd alján a biciklis cikk-cakk felüljárón. Eddig nem találkoztam olyan meredekkel itt Budapesten amin ne ment volna fel sebesen.
A fékeket sokan szidják, de szerintem rendeben van. Tárcsa biztos jobb lenne, de elmúlt másfél hét alatt nem volt olyan szitu,hogy ne tudtam volna megállni. Előre kell gondolkozni,pl látom hogy megáll az autó elöttem akkor elkezdek fékezni időben nem utolsó 5m-re hagyom 40-es sebességgel. Ha meg baj van akkor ott a taposófék.
Másik előnye a féknek, hogy a kerék nem csúszik meg még esőben se. Azaz pl. megnyomom dúrván, akkor se csúszik meg a kerék fékezés közben, hanem szép lassan megáll a roller. Szóval nekem ezen a téren nincs gondom, esetleg egy hátsó "vész" tárcsafék jó lett volna, de 95%-ban akkor is a kert használnám, mert aksiba visszatölt valamennyi energiát.Esős időben viszont csak óvatosan, ha nedves az út, mert volt, hogy éles kanyarban megcsúsztam vele (nem fékezésnél, simán kanyarodásnál) .
Rugózása elég jó, de azért lehet jobb lett volna sima gumival és akkor az út még smooth-abb. Cserébe nincs defekt, ami azért előny. Azért lehetőség fújható kerekekre jó lett volna.
40-es sebességet páran sokallják, de szerintem rendben van, mivel pl. ha Üllői úton megyek haza akkor hasznos tud lenni, hogy végig 40-el tudok menni bicikliseket messze lehagyva.
Ami nem igazán tetszik az a világítás, ami szerintem elég gyenge, de lehet rá szerelni + világításokat.Még annyi megjegyzésem van, hogy Budapesten van egy szürkeimportos bolt (akik 1 év garit adnak csak Etwow rollerekre) meg akartak győzni, hogy Monster az jobb és adjam el a rollerem, helyette vegyek náluk Monstert (ugye Futurer nem árulja a Monster, mert az nem hivatalos, csak egy cserélt vezérlős V).
Ne higgyetek nekik! A Monster ugyan szintén 11kg, és 45km/h a max sebessége, és "üresben" felemelt kerék gyorsabban pörög, de terhelve lassabb mint a Booster GT és rosszabbul is gyorsul.Ami még elfért volna rajta:
- jobb világítás
- hátsó tárcsafék - csak vész esetére
- lehetőség felfújható rendes gumikra, hátha azzal az út még simábbÖsszességében teljesen meg vagyok vele elégedve, azaz 1-2 dolog fájó pont, mert olcsó lett volna az orvoslása a cégnek, de nem kardinális kérdés egyik sem.
Ennyi pénzért, ilyen minőségű és ilyen könnyű (11kg), ilyen sebességű és gyorsulású roller nincsen másik, szóval én tudom ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest