- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Hát ha te mondod biztos így van.. nekem régebben több motorom is volt, te meg egy olyat próbálj ki egyszer...

Látom nem esett le a mondandóm. Vett 170k - ért egy rollert, és nem akar rá költeni többet, mér nem tudod ezt elfogadni??
Sok éven keresztül motoroztam, és csapatostul túráztam külföldön is.
Teljesen irreleváns az hogy mennyibe került a kétkerekű, és hogy új volt-e ennyiért, vagy használt, mert csak az számít hogy ki hogyan árazza be a testi épségét.
Ilyen négydugattyús nyeregre cseréltem le a gyári olajos kétdugattyús nyergemet , (értsd olajost, olajosra*).
Csak a nyerget - költséghatékonysági okokból - a tárcsa maradt.

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.Csak ez az utóbbi tulajdonság önmagában is életmentő lehet.
Azt elismerem, hogy szakismeret hiányában sokan nem mernek maguk belevágni - az esetemben ez nem volt kérdés, hogy magamnak csinálom - de ez megint csak pénzkérdés.És igenis tudomásul kenne venni, hogy a közlekedésnek költsége van - időszakosan költeni kell rá.
Aki nem tudja viselni, az legalább legyen tisztában az alacsonyabb színvonal hátrányaival, ide értve egy elkerülhető balesettel járó fájdalmat, kieső jövedelmet, anyagi károkat.
Ez mindenkinek magának a döntése.
Azzal kampányolni, hogy egy biztonsági fejlesztés drága lehet igaz, de lehet pont az ellenkezője is.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- E-roller topik
- TP-LINK routerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ulefone RugKing 4 Pro
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.