Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Attól, hogy valaki iskola érettség előtt biciklizik az nem jelentette régebben sem, hogy "forgalomban felnőtt felügyelete nélkül" elengedték volna (régen óvodás kortól volt KRESZ parkozás mert minden városban volt).
Régebben kevesebb volt az autó az utakon és a legtöbben a házak között bicikliztek gyerekként ahová csak a lakók parkolni jártak és nem telt meg a parkol ha mindenki hazaért akkor sem.Értem én a roller a tinik játszótere csak HA a közúton elcsapja egy autó a tini rolleres hibájából a sofőr akkor is egy életre tönkre fog menni hiszen önhibáján kívül gázolt egy gyereket (tudom találkoztam buszvezetővel meg hétköznapi vezetővel is aki fiatal biciklist gázolt és hiába okozott "csak" nem maradandó sérülést komoly lelki problémát okozott mindegyiknek).
Aki nem tud olvasni az ne menjen motorizált járművel a közútra aki nem ismeri a KRESZ szabályait attól nem lehet megkövetelni a betartását mert nem tudja mit nem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest