Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ultio

aktív tag

Augusztus 7-én rendeltem a Kugoo S1 Pro rolleremet, augusztus 21-én szállították ki, mert rendelés után egyből hiány keletkezett.
    Nem szigeteltem, mert ránézésre jónak tűnt. De tudom, hogy a víz megtalálja a legkisebb rést is.

Próbáltam elkerülni az esőt, de tegnap csak megáztam. Nem nagy eső, de folyamatosan esett, míg jöttem munkába. Lassan jöttem nagyon.
    A kerekek oldalfala nem is volt vizes. A kijelzőt törölgettem időnként.
    A munkahelyemen megtörölgettem a rollert és oldalra fordítva konstatáltam, hogy az oldalából folyik a víz. Ezért is kérdeztem, hogy lehet leszedni a műanyag fényvisszaverőt.
    Délután hazamentem vele, töltöttem, majd megint leszedtem a műanyag elemeket, hogy megnézzem az akkut. Annyira erősen tartott az a műanyag fedél, hogy hagytam.
    És más részeken is úgy tűnik, hogy szigetelve van. Pl. hátul, ahol kijön a vezeték a hátsó lámpához, valamilyen fekete anyaggal van kiöntve a rés.
    A vezérlőnél is úgy néz ki, hogy csepegő esőt kibír.
    Szóval nem szedtem szét, mert úgy láttam, több kárt csinálnék, mint hasznot. Legalábbis szigetelhetném az egészet újra.

Lehetséges, hogy az újabb gyártásban fejlesztettek a vízhatlanságán?
    Mert az a tapasztalatom, hogy így megfelel az IP54 követelményeinek.
    Nyilván szakadó esőben más lett volna a helyzet, de a tegnapi lehetett az a helyzet, amit még kibír a roller.

Új hozzászólás Aktív témák