Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A 350W szerintem az a tartós teljesítmény, amit folyamatosan elvisel a motor. Mondjuk 35V feszültség mellett 10A motoráram. Enyhe emelkedőn nyélgázon kb ezt tudja is tartani. Viszont ahogy a villanymotoroknál általában lenni szokott rövid távon akár jelentősen is túlterhelhetők. Az iparban meg szoktak adni pl 1 perces, 5 perces, stb... teljesítményeket. Egy régi S1 teljesen feltöltött akkuval 15A-rel gyorsulva vagy emelkedőt mászva 500W fölötti teljesítményre is képes (rövid ideig akár 600W, amíg az akku feszültség le nem esik 40V alá, ami igen gyorsan megtörténik. Gyorsításnál ez nem gond, mert hamar elkezd csökkenni a motoráram, így megszűnik a túlterhelés. Tartós emelkedőre, főleg meredekre, meg egyáltalán nem való egy ilyen gép. Gondolom sok, tartós túlterhelésből adódó motor vagy vezérlő probléma volt amit garanciában kellett orvosolni, és főleg a motor költsége miatt inkább visszavették 11A-re a maximális áramot. Így egy tartós emelkedőn sem lesz nagy túlterhelésnek kitéve a rendszer. Arra ugye nem lehetett építeni, hogy majd az egyszerű user belátja, hogy a Normafához nem lábon (keréken), hanem busszal, vagy fogassal megyünk fel, mert ez erre nem való... Persze lehetett volna valami védelmet is berakni, mert ha jól sejtem az nincs, csak az meg a költségeket növelte volna. Így olcsóbb, csak pont az élmény csökkent vele.
DigitXT: kb ugyanazt írjuk, csak te adatokkal is alátámasztottad. Nekem régi S1 van, de csak a fiam használja, így pontosan nem tudom akkufesz-motoráram-sebesség adatokat jelez a gép adott terheléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest