Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Navee S65 is pontosan ilyen súllyal rendelkezik, nyilván anyáztam először, szerintem másodszor is. De idővel fel sem tűnik, a világ legtermészetesebb dolga lesz, hogy felkapod a rollert. Igaz, nekem csak 1,5 emeletet kell cipelnem kézben: ha pince helyett felviszem a lakásba tölteni, illetve egyik nagybátyámhoz megyek, nála is másfél szintet kell cipelni. Meg lehet szokni. Lefele meg se izzadok, elsődleges szempont, hogy ne izzadtan érjek oda akárhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC2 drón távirányító
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest