Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Eleinte használtam, most nemrég ismét aktiváltam, de egyelőre elég is volt a tempomatból.
Bekapcsol olyankor, amikor még nem is akarnám, de már stabil volt a sebesség, egy alacsonyabb szinten. Ekkor sípol egy hangosat és a környezetben (kerékpárút vagy bárhol) az emberek felfigyelnek vagy azt hiszik talán, hogy én direkt sípoltam rájuk, pedig nem. Az persze nem lenne nagy gond, ha észlelnek és ezáltal elkerülhető egy baleset, de mégis van benne valami zavaró.
Mivel többször is jött ilyen érzés, hogy nem akarom még bekapcsolni, ezért a gázkart (triggert) mozgattam, nehogy már fixálja magát. De akkor meg minek az egész, ha ilyen zavaró hatással jár.
Meg egyszer például a közlekedésben, ahol egy rövidebb szakaszon autók közé mentem (vagy voltam kénytelen, az útviszonyok miatt), kifejezetten zavaró lett. Addig jó volt, míg húzott 30-cal, de amikor ebből ki akartam zökkenteni, akkor meg túl hirtelen lassult, erre visszahúzom, akkor meg valami bug miatt hirtelen gyorsulni sem akart. Itt telt be a pohár.
Igaz, hogy egyik útvonalamon van egy 1,5 kilométeres, jobbára nyugalmas szakasz, ott jól jönne a tempomat, viszont nélküle is lenyomom azt a távot maxon, nem olyan vészes.
A tapasztalatok alapján a kerekeket pneumatikusra kellene cserélni / valahogy átépíteni és akkor a rugalmas első-hátsó felfüggesztéssel együtt remélhetően megfelelne az igényeknek. Kép.
A motor áramkorlátjába lehetne még belenyúlni, például balkézre lenne egy nyomatékváltó, amivel a motort gyengítve, a zavaró előre-hátra rángatás megfogható lenne a "hepehupásabb" szakaszokon.
Itt nem az a gond, hogy nem tudom marokra fogni a "gázkart" a stabilabb tartás érdekében, de még így is előfordul, hogy megránt előre, de egyúttal a kezem is rámozdul, így még jobban ránt. Lehet, némileg túlzok, nem szeretném azt a látszatot kelteni, mintha botkezem lenne, mert épphogy finomabb témákhoz vagyok szokva, de ez így valahogy nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest