Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
bementem ma 1 boltba feladni 1 lottó szelvényt, oldalra letámasztottam a rollerem a kitámasztón. Amíg fizettem a boltból kijövet egy 40es asszony megbotlott benne és lehasalt. Mivel úgy tűnt semmi baja nincs, kommunikál, egyből az arany nyakláncát féltette, megkérdeztem minden oké, mondtam hogy máskor jobban figyeljen oda és nézzem a lába elé. Ha most 1 nap múlva bármi baja lenne fájna a keze vagy valami, felelősségre vonható vagyok? a roller kikapcsolva kitámasztva volt az üvegfal mentén.
Úgy gondolom az hogy bambult ki a fejéből és nem figyelt a lába elé nem az én bajom, a rollertől 2 méterre voltam szóval semmilyen formában nem voltam a baleset részese szerintem.
Amúgy fogtam és azonnal elmentem a helyszínről, nem fogok ott leállni civakodni senkivel. 2 en is ott voltak, biztonsági őr is, senki nem szólt semmit. A boltba a roller bevitele nem volt megtiltva
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő