Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h1mpi

félisten

Nemrég beszereztem két rollert, kicsit eltérnek egymástól, de mindkettő jó hatótávval rendelkezik és erős. Mindkettő 1-1 db Xiaomi M365-t cserélt. Szóval elég nagy az ugrás.

Az első a gyereké egy Iscooter IX3:
    Száraz adatok:
    - 800W motor, 10" belső nélküli kerék, hátsó kerék meghajtás
    - 45 km/h végsebesség
    - 30-35 km hatótáv (ebből tegnap 32 km-t tudott is 4% maradt, igaz a gyerek könnyű, viszont nem vigyázósan használta)
    - A fékek brutálisan jók, szinte azonnal megáll akár nagyobb sebességről is.
    - Átalános véleményem: 180 000 Ft-ért vettem, annyiért egy nagyon jóminőségű, dupla lengéscsillapítós stabil hátsókerekes roller erős motorral, egy egyszerű, de nagyszerű app-al. Van index is pl.
    - A Súlya: 23 kg, én ezt már nem vinném se kézbe se közlekedési eszközre.

Az enyém pedig egy KuKirin G4:
    Száraz adatok:
    - 2000W motor, 11" belső nélküli kerék, hátsó kerék meghajtás
    - 70 km/h végsebesség
    - 70 km hatótáv (ebből 32 km használattal még 40% maradt). 100 kg vagyok és nem spóroltam a gázzal :))
    - Általános véleményem: brutálisan nagy, már-már a használhatóság rovására megy a 40 kg!! önsúly. Nagyon nehéz vele kikapcsolt állapotában csiki-csukizni liftben vagy akár a folyosón egy társasházban. Ezt a rollert csak olyannak ajánlom, akinek van tárolója vagy garázsa. Ezen kívül viszont majdnem minden pozitív, a fékek lehetnének kicsit jobbak, illetve van egy kis csikorgós hangja. Az ereje nagyon komoly, úgy mozgatja a 100 kg-os súlyomat, hogy nem hiszem el. Emelkedőn felfelé is képes 25-ről 40-re gyorsulni. A 11" kerekek és a lengéscsillapítók nagyon-nagyon kényelmesség és biztonságossá teszik az utazást, minden kátyún, padkán, csatornafedélen átsiklik.

Az Iscootert nem bántam meg, megint azt venném, a G4-et viszont meggondolnám, mert maga a roller szerintem 10/9, de a súlyával és a méretével járó szenvedés nem hiányzik.
    Viszont így, hogy megvan eszem ágában sincs eladni, kibírom azt a kis szenvedést cserébe azért az élményért amit rollerezés közben ad :)

Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ebben a kettőben is gondolkoznak.

Új hozzászólás Aktív témák