Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Nemrég beszereztem két rollert, kicsit eltérnek egymástól, de mindkettő jó hatótávval rendelkezik és erős. Mindkettő 1-1 db Xiaomi M365-t cserélt. Szóval elég nagy az ugrás.
Az első a gyereké egy Iscooter IX3:
Száraz adatok:
- 800W motor, 10" belső nélküli kerék, hátsó kerék meghajtás
- 45 km/h végsebesség
- 30-35 km hatótáv (ebből tegnap 32 km-t tudott is 4% maradt, igaz a gyerek könnyű, viszont nem vigyázósan használta)
- A fékek brutálisan jók, szinte azonnal megáll akár nagyobb sebességről is.
- Átalános véleményem: 180 000 Ft-ért vettem, annyiért egy nagyon jóminőségű, dupla lengéscsillapítós stabil hátsókerekes roller erős motorral, egy egyszerű, de nagyszerű app-al. Van index is pl.
- A Súlya: 23 kg, én ezt már nem vinném se kézbe se közlekedési eszközre.Az enyém pedig egy KuKirin G4:
Száraz adatok:
- 2000W motor, 11" belső nélküli kerék, hátsó kerék meghajtás
- 70 km/h végsebesség
- 70 km hatótáv (ebből 32 km használattal még 40% maradt). 100 kg vagyok és nem spóroltam a gázzal
- Általános véleményem: brutálisan nagy, már-már a használhatóság rovására megy a 40 kg!! önsúly. Nagyon nehéz vele kikapcsolt állapotában csiki-csukizni liftben vagy akár a folyosón egy társasházban. Ezt a rollert csak olyannak ajánlom, akinek van tárolója vagy garázsa. Ezen kívül viszont majdnem minden pozitív, a fékek lehetnének kicsit jobbak, illetve van egy kis csikorgós hangja. Az ereje nagyon komoly, úgy mozgatja a 100 kg-os súlyomat, hogy nem hiszem el. Emelkedőn felfelé is képes 25-ről 40-re gyorsulni. A 11" kerekek és a lengéscsillapítók nagyon-nagyon kényelmesség és biztonságossá teszik az utazást, minden kátyún, padkán, csatornafedélen átsiklik.Az Iscootert nem bántam meg, megint azt venném, a G4-et viszont meggondolnám, mert maga a roller szerintem 10/9, de a súlyával és a méretével járó szenvedés nem hiányzik.
Viszont így, hogy megvan eszem ágában sincs eladni, kibírom azt a kis szenvedést cserébe azért az élményért amit rollerezés közben ad
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ebben a kettőben is gondolkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest