Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz PociAti #24686 üzenetére

És mi a helyzet a hideggel? pl elmész boltba, akárhova (munka vki). kint hagyod tárolóban? 20 perc, fél óra több óra? Ez milyen hatással van rá? állásra és használatra?
    Vagy beviszed és akkor benti/kinti hőmérős különbség az milyen hatással van. állásra és használatra?

Egy ismerős szerint, nem árt neki, sőt majd hogy nem szereti... nehezen hiszem. a használati leírásban használatra -10 fokig írja, tárolásra viszont csak 10 fokig javasolja, töltés min 0 fok. össze vissza. Az nyilvánvaló, hogy a nagy meleget sem szeretheti, az sem tehet jót neki 40-50- kitudja hány fokos napon lenni sem.

#24689) Thunderzolee
    60%ról merült le. Amikor ránéztem még bekapcsolt párszor... legutóbb mikor ránéztem, hogy hm, lehet végül is akár vele is... akkor már offline volt. Sok dolog volt, így hagytam. Most feltöltöttem 80%-ra, Szerintem februárban ismét elérheti a 30% körüli értéket cirka. Használatkor 100%ra töltöttem korábban, de vége felé 80%ra állítottam.

Feleslegesen igazán nem szeretném meríteni (ezért kérdeztem erről), meg ahhoz nagy kört kellene menni, hogy jelentős csökkenés legyen az aksiban. Most ha megyek pár száz métert 1fél kilométert fene tudja, az nem sokat oszt szoroz hatótáv, merülés szempontból. Amíg jó idő volt nagyobb távokat mentem vele. Bár csúcs döntés az majd jövőre kb maximalizálás, ha úgy alakul.

Új hozzászólás Aktív témák