- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andurka13
friss újonc
Sziasztok! Rászántam magam a vásárlásra, segítséget szeretnék kérni hozzá! Kisvárosi rövidtávú utazásokra ,lime-ot használok jelenleg .Ez számomra megfelelő lenne ,ha a töltés jobban bírná és talán egy nagyobb kerék az úthibákon segítene egy fokkal. Állandóan felpakolva utazom, csak őrzött helyen hagynám. Probléma 1 nem értek a javításához még;
,nő vagyok ,komplikáltabb probléma helyi bicikliszerelőre hárulna,alkatrészt tudjak hozzá szerezni normál áron.Részletfizetéses megoldás preferálnám ha létezik ilyen opció.Probléma 2 Mivel amatőr vagyok nem tudom honnan kéne beszerezni a számomra megfelelőt. Előre is köszönöm ha valaki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

,nő vagyok ,komplikáltabb probléma helyi bicikliszerelőre hárulna,alkatrészt tudjak hozzá szerezni normál áron.Részletfizetéses megoldás preferálnám ha létezik ilyen opció.Probléma 2 Mivel amatőr vagyok nem tudom honnan kéne beszerezni a számomra megfelelőt. Előre is köszönöm ha valaki válaszol!