Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stefi_dzsi

tag

válasz Thunderzolee #24000 üzenetére

Találtam itt hardveraprón egy gyári használt akkupakk és vezérlő párost, így végül ezt választottam a gazdaságos, de lutri vonalra lépve. Érdekes módon a régi+"új" kombinációk egyike sem működik, tehát sem a régi vezérlő az "új" akkupakkal, sem az "új" vezérlő a régi akkupakkal. Ez alapján én is csak megerősíteni tudom a szervizes látleletet. A vezérlő melletti beázás jelző matricák mindegyike el van színeződve, a hátsó keréknél lévő nincs. Pusztán külalakra, ránézésre szebben néz ki az én régi vezérlőm, mint amit használtan vettem, de valami a régivel mégsem működik. A beszerzett cuccok viszont mennek.

Most újra gurul a gép, viszont a retrofit aliexpresses sebességjelzős dashboard valamit bezavar, mert ugyan a sebességet mutatja és üzemmódot is lehet váltani viszont lámpát nem lehet kapcsolni, mert csak folyamatos csipogás, a kijelző és a lámpák villogtatása az eredmény.
    Ez lehet valami FW inkompatibilitás? Ha igen, hogyan javítható? Anno, amikor beszereltem plug&play működött, nem emlékszem, hogy valaha is firmware-t cseréltem volna.
    A most beszerelt vezérlőről ezt látja az m365 tools:
    ESC FW ver: 0156; BLE FW ver: 0910; BMS FW ver: 0126

Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák