- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Találtam itt hardveraprón egy gyári használt akkupakk és vezérlő párost, így végül ezt választottam a gazdaságos, de lutri vonalra lépve. Érdekes módon a régi+"új" kombinációk egyike sem működik, tehát sem a régi vezérlő az "új" akkupakkal, sem az "új" vezérlő a régi akkupakkal. Ez alapján én is csak megerősíteni tudom a szervizes látleletet. A vezérlő melletti beázás jelző matricák mindegyike el van színeződve, a hátsó keréknél lévő nincs. Pusztán külalakra, ránézésre szebben néz ki az én régi vezérlőm, mint amit használtan vettem, de valami a régivel mégsem működik. A beszerzett cuccok viszont mennek.
Most újra gurul a gép, viszont a retrofit aliexpresses sebességjelzős dashboard valamit bezavar, mert ugyan a sebességet mutatja és üzemmódot is lehet váltani viszont lámpát nem lehet kapcsolni, mert csak folyamatos csipogás, a kijelző és a lámpák villogtatása az eredmény.
Ez lehet valami FW inkompatibilitás? Ha igen, hogyan javítható? Anno, amikor beszereltem plug&play működött, nem emlékszem, hogy valaha is firmware-t cseréltem volna.
A most beszerelt vezérlőről ezt látja az m365 tools:
ESC FW ver: 0156; BLE FW ver: 0910; BMS FW ver: 0126Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő