Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsidzsas
üzenetére
"ez a szabály"

Szerintem itt csak az ellenőr volt túl engedékeny. Ami nem baj, csak más még összefuthat olyan helyzettel, amikor nem ilyen engedékeny ellenőrrel találkozik.
A BKK oldalán a metrót nem említik, mármint tudtommal a metrón nem lehet "rollerezni".
Amikor utoljára olvastam róla, valami Vitézys poszt alatt kérdezték tőle, ugyanezt írta, némi marketing rizsa körítésében:
Metrón nem lehet, csak összecsukva poggyászként, és a marketing része ez volt: "de dolgozunk a megoldásán".
Nem csináltam képernyő mentést, most meg már nem találom a bejegyzést. :/Nekem mindegy amúgy hogy viszitek, csak valaki kérdezte, arra válaszoltam.
Nem jó dolog, mikor egy vidéki Pestre elhozza a rollert pl a vonattal, azt metróval menne tovább, azt leordítják a fejét, h mit képzel, h metrón akarja vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs