Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
NKH pad még eléggé teszt jellegű. Vagyis maga az ellenőrzés. Szerintem nem mostanában lesz elterjedve az ilyen típusú ellenőrzés.
Roller azért más kategória, mert stabilitásban, felépítésében is azért egy jóval gyengébb konstrukció. Nem véletlenül van terítéken több országban is a szabályozás megoldása.
Pl. motorral nem túl sűrűn haladsz gyalogosok vagy bringások között. Legalábbis normál esetben. Tehát nagyobb veszélyforrás.
Én mondjuk ott kezdeném, hogy komolyabban kellene venni a KRESZ ismeretek átadását a fiatalabb generációnak. Amiben úgy néz ki lesz előrelépés, de majd meglátjuk hogyan...
Azért mégis kicsit ijesztő, hogy jelenleg szinte bármilyen korú ember, bármilyen teljesítményű rollert vezethet minden közlekedési ismeret nélkül. Szerintem ez a szabályozás legfontosabb része, de még sok minden nem tiszta, hogy ez hogyan valósul meg.
Szerk.:
Azért írom ezt, mert önmagában a szabályozás csak elősegíti a probléma megoldását, de nem oldja meg ellenőrzés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest