Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hakos1987

őstag

sziasztok!

Nemrég érdeklődtem nálatok, hogy milyen rollert... .Végül kiderült, hogy a környékünkön (nyugati határszél) van egy emberke, aki hibás rollereket hoz be Ausztriából kölcsönzőkből, és javít/újít fel... Elmentünk hozzá és vettünk tőle (szerintem nagyon jó áron) egy Be Cool eSC-PRO3 rollert. Ami a csavar a történetben, hogy hibakód miatt a gyári vezérlőjét kiiktatta, így csak egy fesz. mérő van rajta kulccsal és gázkarral. Ami még érdekes, elvileg gyárilag 48V-os lenne, de 52V-os most és átépítette dual motorosra. Így GPS-es méréssel 46km/h-t mértünk vele végsebességre a gyári 25 helyett (bár ez lehet szoftveres korlát volt) :)

Viszont, ami hiányzik: jó lenne mégiscsak egy kijelzős vezérlő rá, ami 52V és dual motort is kezeli, valamint a gyári világításait is kezeli és sebességadatot is mutat. Jó lenne, ha lehetne ezáltal teljesítményt vagy akár a hajtott kerekeket szabályozni, a gyári világításai most nem működnek, meg a telefonon való sebességmérés sem megoldás hosszú távon, nem beszélve az odométerről.... Van valamilyen kompakt megoldás erre?! Sejtem, hogy nem olcsó és ha kell hozzá mikroelektronikai ismeret, van hozzá ismerősöm a bekötéshez.
    Köszi előre is a tippeket! :R

Új hozzászólás Aktív témák