Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti
üzenetére
Találtam egy ilyen választ (de korábban is olvastam már hasonlót a párhuzamos töltő kérdésben), arra hogy 2 töltő azonos akkun
The quick answer is "yes".
The complicated answer is that if you have any doubts about the provenance of the charger, you might want to put a diode on each charger, to prevent reverse flow if one charger gets to a higher voltage than the other. (This would damage the charger if the battery voltage was higher than the charger voltage anyway, so this is an unlikely situation)És én ezért nem vagyok nyugodt. Vagy terhelés nélküli fesz a kérdés. Mert mindkét töltő 67.4,re egyik mégis 0.4v al előbb áll meg, magában is. És akkor onnantól nem egymás ellen dolgoznak? Mert ha igen, akár csak picit is, akkor tényleg jogos lehet az az észrevétekem, hogy onnantól, ha egyik leállt gyorsabb ha a másik magában tölt, nem mindkettő rajta van. És ha ennek van alapja, akkor nincs az embernek kedve figyelni, hogy egyiket mikor lehet lehúzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest