Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
hát srácok ez valami durva király
ruhában kb 100 kiló vagyok, de ez megy mint a veszedelem. kipróbáltam, elmentem melóhelyileg meg vissza, odafele van 2 komolyabb emelkedő (azon a biciklisek is kidöglenek), csont nélkül vette, még a legkeményebb részen is felmászott 7-8 km/h-val. hazafele meg ugyanez ugye lejtő, ettől féltem, de a motorfékkel jól kordában lehet tartani.nálam sík terepen 25-26 km/h a maximum, igaz, itt 10°C van. toltam neki végig, fékezgettem is, tényleg tölt visszafelé, összesen olyan 13-14 km között mentem, így a végén 33-34V között volt, ez olyan 30% körüli aksi lehet? érezhetően még nem vett vissza a sebességből, csak olyan 2-3 km/h-t,
két dolog nem tetszik:
- a fék nem adagolható igazán jól, de megszokható. jó lenne, ha jobban adagolható lenne
- lengéscsillapító ide vagy oda, a csillapítása szar. mentem földes-kavicsos úton, többféle méretű térkövesen, rázaz első villán végképp szar a csillapítás, kb amikor alacsony padkáról lejövök vagy kisebb úthibába belemegyek, olyan, mintha egyáltalán nem lenne elöl rugózása. mondjuk nem is igazán tudom lenyomni a teleszkópot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ruhában kb 100 kiló vagyok, de ez megy mint a veszedelem. kipróbáltam, elmentem melóhelyileg meg vissza, odafele van 2 komolyabb emelkedő (azon a biciklisek is kidöglenek), csont nélkül vette, még a legkeményebb részen is felmászott 7-8 km/h-val. hazafele meg ugyanez ugye lejtő, ettől féltem, de a motorfékkel jól kordában lehet tartani.