- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigi
tag
válasz
Manitou #2377 üzenetére
Engem ki**sz az Elite, Koli, és még egy harmadik hub is, mert nem elég friss a kliensem (StrongDC 1.0 RC10, tudtommal ez a legfrissebb verzió
) Mi kehet a baki?
Ja igen, előtte R9f2 volt fent, abban mentek a magyar menük, most, hogy lecseréltem az árintett file-okat újra elfelejtette a magyart, és nem is lehet feletetni vele (illetve nem leltem eddig ilyen (al)menüpontot -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2386 üzenetére
Chello hubon, 2 slot kell lightosnak, hmm, akkor tényleg nem tudod visszavenni 12k-ra ha csak valaki meg nem hackeli a strongot.
Esetleg ha nagyon fontos, akkor netlimiterrel, vagy akármilyen másik külső progival leszabályozhatod 12kra.
Tőlem már akkor elkezdék tölteni a dolgokat, amikor még 5% sem jött le, végül is nincs ezzel baj, sőt kifejezetten jó ötlet, csak az zavar egy picit, hogy így mindenki látja mit töltök éppen. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2384 üzenetére
Oda van írva csillaggal:
Minimal upload limit is set to 5x(slots+1)
Tehát ha mondjuk 4 slotod van, akkor 5x(4+1) azaz, 25k a minimum upload
Illetve:
If upload limit is set, download limit is max 7x upload limit
Tehát a downloadot is lekorlátozza, az upload limit 7-szeresére.
Tehát, ha az előbbi pldánál maradva, 25 min uploadot adtál meg, akkor 7x25, azaz 175 lehet a max letöltésed.
Szerintem nagyon jól van ez így, ne vedd személyeskedésnek, de én például kifejezetten utálom, ha valaki 60k val szed rólam én meg max 1-2 között tudok, miért nem lehet megérteni, hogy a fájlcseréshez két(minumum) ember kell, ha mindenki jól lekorlátozná magát baszhatnánk az egészet.
A másik amikor letölt napi 10 gigát, a megosztásában meg csak valami szemét van, hogy ne töltsön senki róla.
Nah, mindegy, ezt nem (csak) neked mondom, hanem úgy általában nem értem az embereket, miért fáj nekik ha töltenek róluk, nem kerül semmibe. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2377 üzenetére
Azt hogy valamit elállítottál.
Az ok, hogy nincs install csak kitömörítés.
Az is, hogy előre lefoglalja a helyet(sztem ez így logikus), de talán ezt be is lehet állítani, hogy így csinálja, ha jól emlékszem.
Viszont nekem oda tölti az ideiglenest ahova megadtam és aztán ha kész oda helyezi át, ahova szintén megadtam, sosem volt ezzel gond, a C-t teljesen békénhagyja.
Nézd meg mégegyszer, hogy biztos jól állítottad-e be.
Azt a temp könyvtárat meg nem is értem, nekem nem csinál semmi ilyesmit. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2364 üzenetére
Igen, akkor 50-nel fog jönni és van benne upload limit, de csak módjával használd.
Értelemszerűen használd a legújabbat, asszem ez most az RC 10, nem tudom én már több száz gigát töltöttem vele és mindeddig, egy azaz egy hibás letöltés nem volt. Eddig RC 8-at használtam de az lefagyott ha egyszerre sok letöltés ment(70-100), az új ezt jobban bírja ezért cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest