- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
kapcs-ford #2411 üzenetére
Ha kevés a szál és kicsi a feltöltési sávszélessége akitől töltesz, akkor elképzelhető hogy ilyen lassú.
-
Manitou
veterán
Most váltottam Norton Antivirus 2003-ról Norton SystemWorks 2005-re, és az a gondom hogy mióta ezt az upgrade-et megtettem, azóta se a strong se a BCDC nem kóser. Beírok akármit a keresőbe nem talál semmit, aki meg tőllem elkezd tölteni az is lelessul 0-ra elég hamar. Valami beállításgond lehet a nortonban. Valahogy blokkolja a fel és a letöltést.Az SP2 tűzfala van bekapcsolva, ott engedélyezve van hogy ne blokkolja a DC-ket. Valakinek valami tipp a Norton 2005-el kapcsolatban?
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Ö 25k-val én nem is tudnék feltölteni, mivel 512/128-as Chello light-om van.
És 2 slot van beállítva 12k upload limittel(chello hubon ez megengedett illetve kötelező) szerintem korrekt. Ha nem veszem vissza az upload-ot akkor meg én nem tudok tölteni. Ha engem nem lassítanak, akkor felőllem azt töltenek tőllem amit akarnak. De ez a 12K-s limit is olyan hogy van amikor egész sokáig 14-15k-val szednek tőllem(1 ember) Most pl, szedek valamit ezzel a stronggal és tőllem is elkezdte szedni valaki, pedig nekem még kb 50-60%-nál jár, de behesselte a megosztásomba, aztán így jóljár az is aki még most kezdte el tölteni.Nem rossz ez dolog, kezd már egy kicsit hasonlítani a dolog a bittorrentre. -
Manitou
veterán
Jah igen azt akarom még kérdezni, hogy miért nem lehet 15k-nál lentebb állítani az upload-omat. Hiába állítom be 12-re, ennyin szokott lenni, leokézom és 15-re állítja be, viszont így ha tőllem szednek nagyon belassít.Sőt nem is 15-el hanem 18-al tolom fel a 128K-s feltöltéssemmel
-
Manitou
veterán
Az volt hogy véglegesen letöltöttet állítottam be D:re az idéglenes meg maradt C:-n és így kezdtem el tölteni. Aztán rájöttem mizu, erre átálltottam a c:-t D:-re. De ugyanakkor c:-re volt kitömörítve a progi, vagyis innen indult az exe file, és ezt az egészet áthelyeztem a d:-reSZóval már beállításokban is minden d:-n volt, meg a progi is át lett pakolva a d:-re.Remélem követhető volt
Ezután volt az hogy c:-n amint elindítottam a letöltést keletkezett egy StrongDC könyvtár és benne egy temp könyvtár és ott volt lefogva a hely.
-
Manitou
veterán
Kipróbáltam ezt a 10-es StrongDC-t, de valami nem stimmel ezzel a progival.
1. Már az fura hogy nem is kell instalálni, csak zipből kicsomi, aztán ott a progi,mondom sebaj ettől még lehet jó.
2. Beállítom neki hova mentse a letöltendő dolgokat, erre winfos beszól hogy már csak 100mega csabad hely van a C:-n. Nah erre mit látok, ez a kis mocsok kreált magának egy temp könyvtárat a c:-re és ott lefogta a helyet amit éppenhogycsak elkezdtem tölteni.Beálitásokban viszont a végleges letöltésre és az idéglenesre is d: meghajtón van megadva egy mappa.
Hiába törlöm ki a c:-ről a könyvtárat, azt újra odakreálja amint elindítom a letöltést.
Na erre mit szóltok?
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Mijazmindenkitőtezerrel ésbe se néz a phra?
-
Manitou
veterán
Eddig DC++-t, és BCDC++-t használtam. Strong DC volt fent egyszer, de leszedtem, mert volt ahol be volt tíltva, mert sok volt a hibás letöltés.
Most viszont megint szeretném használni. Aki használja megtudná mondani hogy tényleg úgy van a strongDC-nél hogy ha egy adott file megvan pl5 embernek, de mondjuk mindegyik csak 10-el tudja nekem upolni, akkor sztronggal tudom szedni az adott filet az öttől egyszerre 50-el? Vagy rosszúl gondolom? Jah és melyik verziót érdemes feltennem? Upload limit kellene bele, az van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest