- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Így már értem hogy milyen lemezre gondoltál
Bennem is felmerült ez az ötlet de két dolog miatt le tettem róla. Egy, mivel én grillként is akarom használni a smoki tartályt így alul lesz egy plusz kivehető faszéntartó és így felette az a lemez útban lenne. A másik meg, félek hogy alulról túl sok párát kapna a hús, de végül is a faszéntartó rácsra is tehetem majd a tálat. Na majd azt is kipróbálom
Néztem én is hasonló fotókat Franklin master offset építményeiről, de sokkal nem vagyok előrébb, én is csak a doboz szélét látomSzerintem valami egyedi hőterelő lehet benne. Gondolom nem valami kőszűrő, néztem egykét amcsi offsettet azokban van ilyesmi, felfogja a lángot és megfogja a korom szemcsét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged