Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Most volt az Auchanban 20" 150K-ért, de szerintem annyiért már nincs. Általában 180-200K körül mennek a 20-21" méretűek, ebben simán lehet két egész tarját is sütni, ha sokan jönnek. Deflektor általában nincs az olcsóbb cuccokhoz, annak az árával még számolni kell, meg én vettem rá egy gyári huzatot, mert nem tető alatt van (még)
-
Essejó
Topikgazda
Ami ilyent láttam az BBQ és tán Grllezős körökben is kimeríti a szentségtörés fogalmát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OBI-ban láttam ilyen kombi cuccot tavaly nyáron és idén tavasszal is emlékeim szerint olyan 185 K HUF-ért. Gáz grill volt, de lehetett egy külön a rács alá rakható tálcán faszén briketet vagy faszenet rakni. Amit a gázégő hozott izzásba. És ez volt egybeépítve egy külön tűztetes, füstteres smokerrel. Nekem pl tetszett! Ha lenne rá keretem még kéne is.
Hmm kicsit feljebb ment az ára. link
Pár hete árultak a Lidl-ben 55.000 Ft-ért kis Kamadót (kerámia grill) ez 3-4 főre elég lehet, tízre kicsi. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
BBQ füstölőt és grillsütöt szeretnénk vásárolni, mely lehetőleg egybeépített szerkezet legyen. Szakavatott kollégák mit ajánlanának?
-
Essejó
Topikgazda
-
Essejó
Topikgazda
válasz
hegegabi80
#1986
üzenetére
A konyhában van pár IKEA365 szendvics aljú rozsdamentesem, imádom őket. Meg van öntöttvas zománcos Cocott-om is, meg kerámia edényes Crockpot is. Az is nagyon hasznos. Ha tudom, hogy másnap nincs időm főzni. Csak bedobálok mindent bele éjjel, beállítom, hogy 70 fokon 10 órát főzze, amikor az idő letelik, akkor átkapcsol melegen tartó módba. Amikor haza érünk ott vár a kész meleg étel. Csak tálalni kell.
-
hegegabi80
addikt
Nekünk is zománcos bogrács van, bármit megfőzünk benne ha kell. Én sem cserélném el semmi másra.
Sőt a konyhában is inkább csak zománcos edényeink vannak. Van egy-két rozsdamentes acél meg mit tudom én milyen, rühellem őket. Ezeket is inkább kaptuk, mint vettük, azért nincs kidobva. -
lemmy71
Topikgazda
Tudom, már mondtad hogy neked vasízű lesz benne az étel

Amúgy van zománcozottam is, abban csak halászlét és esetleg lecsót főzök. Plusz még egy kétemberes öntvény bográcsom is van, na abban a legfinomabba pörkölt, csak ott figyelni kell amikor leveszed a tűzről, mert abban még úgy is néha odakap az alja
Egy Poroszlói réz halfőző bográcsot szeretnék még, de sajnálom érte azt a pénzt, évi egy két alkalomra.
A rozsdamentes nálunk "kutyatányér" kategória, sznoboknak való
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Gabesz87
#1971
üzenetére
Pörköltnek és gulyáslevesnek natúr szénacél bográcsot vegyél, halászlének való a zománcozott vagy esetleg a tiszta réz bogrács.
A rozsdamentes sok mindenre jó, csak éppen bográcsozásra nem való
A natúr bogrács tárolását is leírtam már egyszer olvass vissza, nem kell kenegetni meg stb
-
Gabesz87
veterán
válasz
fogtunder
#1977
üzenetére
VÉgül is ja, jó ötlet ez is. Csak nem tudom, van-e ehhez elég térkő, majd megnézem. De láttam most ilyet. Ez sem tűnik rossz megoldásnak, csak nem tudom, befér-e a 120cm-es bográcsállvány alá ill. nem-e lenne túl alacsonyan, közel a tűzhöz a bogrács (még ha lánccal feljebb is teszem)!? Beálló nekünk ebből a szempontból nem túl szerencsés, mert bár minden oldalon nyitott (csak felül nem), de egyik oldalon közvetlenül ott a ház, másik oldalom meg a szomszéd kerítés (kőfal). SZóval gyakorlatilag egy autóbeállónyi szélességű helyen van, talán nem épp ideális tűzrakáshoz:
De hátul a kertben, füvön megoldható (remélhetőleg a hátsó szomszédunkat nem zavarja).
Meglátjuk, szétnézek tüzifa kapcsán, de ha valóban fatüzelés marad, és nem találok fát, lehet, hogy élek a lehetőséggel, köszönöm! Én a XVI. kerületben vagyok. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Gabesz87
#1976
üzenetére
ez már 10 főre számolva, a szalonna mondjuk inkább tippre ment, abból lehet több kell, attól is függ, mennyi zsír sül ki belőle. mondjuk ha nem elég, akkor lehet sima sertészsírt hozzáadni.
ha van otthon térkő, megfogsz egy pár darabot, csinálsz belőle egy placcot, még egy sorban peremet, ideiglenes tűzrakónak jó lesz, sokkal magasabb se lesz, mint egy gázzsámoly, ha kész vagy, szét lehet szedni. én simán főztem/grilleztem már tető alatt, ha nincs 100% szélcsend, és legalább 3 oldalon nyitott. nem fog beállni a füst, meg kicsit a széle felé kell orientálódni, nem a mértani közepén. fát is ugyanúgy lehet venni, mint gázpalackot, bár jelenleg valóban lehet kissé kihívás, de ha kell és nincs messze Vecsés, tudok adni egy csomó leeső fenyődarabot, én alig használok belőle és csak gyűlik.
én a feleségemnek azt szoktam mondani, mikor nagyon erősködik valamin, amit én csinálok, hogy nem úgy kellene, hogy akkor most melyikünk csinálja? utólag ha nem működött valami, akkor megmondhatja, hogy én megmondtam, de előre ne már. -
Gabesz87
veterán
válasz
fogtunder
#1975
üzenetére
Tehát akkor egy 3 de még inkább 4kg hús már biztosan elég lesz. És ezek a mennyiségek, amiket írtál, 1kg húshoz vannak, vagy ez a ~10 főre számolva?
Én is inkább a fát preferálnám, de feleségem erősködik, hogy ne. Apósom is gázzal szokta csinálni, feleségem azt látta/szoktam eg nyilván. Meg aztán perpill nincs fánk, sem semmilyen tűztál, amiben tüzet lehetne csinálni. Fűre nem akarjuk tenni (kivéve ha valami zárt, kicsit emelt tűztál lenne (mondjuk pár db térkőre épp rá tudom tenni), csak afölé meg nem tudom odafér-e a bográcsállvány a bográccsal). Van egy (felül) zárt autóbeállónk, gázzal ott lehetne főzni, fával nyilván nem, mert beszorulna esetleg a füst. De őszintén szólva nem szeretnék én sem gázt használni, félek tőle, nyilván nem annyira biztonságos. Tárolni is nehezen tudnám, mert az alsó tároló/garázs szintünk szuterén jellegű, és olvastam, hogy tilos föld felszínénél lejjebb tárolni gázpalackot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Gabesz87
#1973
üzenetére
biztos gázon akarsz főzni? én ezt a gázon bográcsozást sosem értettem, ilyen alapon bent a konyhában is fel lehet dobni, legalább nem lesz annyira meleg, mint kint. nincs egy placc, ahová egy tűztálat fel tudsz állítani és fán megfőzni a kaját? nálam a bográcsozásnak ez alapeleme, gázon sose lesz olyan íze a kajának.
pörköltből én általában 1kg/3 főt szoktam számolni. nem a kedvencem az őz/szarvas, de ennyire nagyjából így állnék neki:zsírszalonna, felkockázva, bőr nélkül, kb 30dkg
2kg vöröshagyma (lehet lila is, vagy vegyesen), apróra vágva
hús, felkockázva
pirospaprika, ízlés szerint
két kis üveges belga apátsági sör
1 üveg áfonyalekvár
só, bors kakukkfűszalonnából zsír kisüt, hagyma a zsírban megpárol, mikor már üveges, mehet hozzá a hús, mikor már kezd kérgesedni, só, bors, pirospaprika, ezzel csak kevés ideig szabad sütni, mert ha a paprika megég, keserű lesz az íze. utána felöntöd a sörrel, elkezded főzni, amíg a szaftja össze nem sűrűsödik, ha nagyon kevés a folyadék rajta, apránként vízzel felönteni. kóstolni, ízeket beállítani. mikor már majdnem jó, mehet bele az áfonyalekvár és rendesen kakukkfű, ezzel még 20-30 percig főzni és kész.
a lényeg, amire figyelni kell, hogy jó sok hagyma legyen benne, attól lesz sűrű, krémes a szaftja és hogy ne égesd oda a pirospaprikát.én 9 literes bográcsban főztem már pörköltet 10 főre, a 13 literes elég lesz. zománcos, halászléfőző van nekem is, ezt sokkal jobban szeretem, mint a simát, biztos jobb sokkal a rozsdamentes, de mivel általában sütünk és csak évi pár alkalommal van bogrács, ez is tökéletes. hamar ki kell szedni belőle a kaját és gyorsan kicsapatni slaggal, ha sokáig benne hagyod, akkor nagyobb meló kiganézni, de ez szerintem bármelyikre igaz.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87
#1973
üzenetére
Szerintem 13l zománcozott bográcsot fogok venni. Mivel önállóan, házigazdaként még nem bográcsoztam, így azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudtok ajánlani valami jó receptet (pörinek)? Illetve az is érdekelne, hogy mennyi hús kellene ekkora bográcsba, úgy 10 főre+2 kisgyerek (ők nyilván kevesebbet esznek). A húst anyámék hozzák majd, őz vagy szarvas, most nem vagok benne biztos.
-
Gabesz87
veterán
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Bográcsot szeretnék venni, de nem vagyok benne biztos, mekkorát. Kb. 10-12 főre legyen elég, pörkölt lenne a menü (de később lehet, hogy majd halászlé is fog benne főni, ill. mivel szeretek főzni, és kísérletezni, lehet, hogy egyéb egytálétel is). Viszont túl gyakran nem lesz használva, és lusta is vagyok kicsit, úgyhogy nincs kedvem mindig kikenegetni, főzés előtt/után egyből tisztogatni, így a vas szerintem felejtős. Zománc vagy rozsdamentes? Ill. mekkora? Én olyan 15 liter körülire gondoltam. Nyilván ha nagyobb, az nem baj, max. eltesszük a kaját/odaadjuk a vendégeknek elvitelre

-
-
gu007
aktív tag
Ehhez szerencsére adtak deflektort is
egyenlőre csak grillezek benne, majd ki kell tapasztalni a BBQ hőtartomány tartását és mennyi szenet kell az aljába rakni a hosszú sütéshez. Nem olyan mint a szekrény, hogy bármikor tudtam pótolni a fűtő anyagot. -
bexinho23
őstag
válasz
lemmy71
#1955
üzenetére
Köszi a tippet, hétvégén hazautazom és megnézzük faterral (náluk van a grill), hogy milyen PB palackról van szó. Annyit tudok, hogy régi típusú, nagymamám használta gáztűzhelyhez.
#1954Essejó
Nem tudom mennyinek kéne lennie, majd megkeressük a kiskönyvet, de laikusként úgy látom, hogy minimálon üzemel jelenleg a grill. -
lemmy71
Topikgazda
válasz
bexinho23
#1953
üzenetére
Van olyan PB palack is amiben már benne van a nyomáscsökkentő nyomás-szabályzott (azt kívülről nem látod mert pont olyan mint a hagyományos palack) na ha arra a palackra te még teszel egy nyomáscsökkentőt (reduktort) akkor úgy jársz mint a szomszédom. Magyarán lehetetlen vele felfűteni a gáz grillt, vagy malacot perzselni
[link] -
Essejó
Topikgazda
válasz
bexinho23
#1953
üzenetére
A hozzá adott manual szerint mennyi kéne legyen a max hőfok? Nem ártana valami digit hőmérővel rács magasságban is mérned, ezek a beépítettek nem a pontosság bajnokai. Illetve a rács hőfok és a kupola hőfok nem azonos. Esetleg keresni egy gáztűzhely szerelőt aki állítana rajta gázmennyiséget a szabályzókon.
-
bexinho23
őstag
Fedélbe épített hőmérő mutatja. Amint kinyitom a fedelet, értelemszerűen azonnal visszaesik a hőmérséklet kb 180 fokra, de csak nagyon nehezen melegszik fel újra arra a 220 fokra.
#1946dantre
Más ötletem nekem sem volt. Bár egyáltalán nem értek a dologhoz, csak használnám. De kénytelen vagyok utána olvasni, megérteni a működését.#1950lemmy71
Nem tudom mire gondolsz pontosan, de csak egy nyomásszabályzó van a palack és a grill között. Azt adták a sütőhöz. -
Essejó
Topikgazda
Gáz grillen lehet-e BBQ-t készíteni? A válasz egyértelműen igen.
-
Essejó
Topikgazda
Tájékoztató jelleggel!
-
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van egy Landmann Miton típusú grillsütő.
A probléma az, hogy 220-230 foknál egyszerűen nem melegszik fel jobban. Amit csomagoltak a sütőhöz, az egy 29 mbar nyomásszabályzó. Esetleg ez lehet a baj? Egyáltalán mi a maximális hőfok, amennyi elvárható ettől a sütőtől? -
dan1
tag
Sziasztok,
armadillo tojáshoz milyen krémsajt ajánlott?
Legutóbb tömlős natúr vagy talán joghurtost használtam, de nagyrésze sajnos kifojt. Szilárdabb, túrósabb kellene? -
jim bcs
nagyúr
válasz
Véreshurka
#1935
üzenetére
#1935 Véreshurka
Pont ettől féltem
mondjuk sejtettem, hogy ez lesz a vége, vagyis csinálok egy labort a fél házból
#1936 Essejó
Köszi, végülis egy emailt megér csak nem veszik le a fejem. -
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV
#1934
üzenetére
Hasonlót vagy pont ilyet vettek többen is a topikban. Hátha valaki írna tapasztalatot róla. Talán jim bcs is ha jól tévedek.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
jim bcs
#1933
üzenetére
Szerintem a legjobb ha magadnak kísérletezed ki. Olvass el több receptet, és próbáld meg összekombinálni őket, aztán már csak saját szád ízének megfelelőre kell beáálítanod. Ehhez mondjuk nem fog ártani ha pontosan méred az adagokat. Nem kell nagy adagokat készíteni, és akár egy adag húshoz 3-4 féleképpen összeállított kegeréket is kipróbálni ahol kicsit elveszel ebből vagy éppen hozzáadsz. Ha ez nem akkor sajnos nem fog maradni más mint a próbavásárlások, esetleg ha van olyan keverék ami nagyjából tetszik ahhoz még mindig lehet adni bármit. Pl. Ha soknak gondolod az ánizst akkor eelnsúlyozd azzal, hogy adsz hozzá még római köményt, stb. Én pl. A pho leveshez a fűszerezést kb. 10 recept összefésülésével kísérleteztem ki-
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Pár éve lehetett a tescoban Tesco Garam Masala-t kapni, az ugye már nincs, pedig a legjobb masala volt. Sehol nem találok, hasonló van, de olyan nincs, mind ment a kukába eddig. Ötlet esetleg? Olyanra gondolok itt pl., hogy inkább a római kömény felé hajazzon mint az ánizs felé.
Receptek vannak mint ez is, de ebből is van 100 fajta. Mondjuk ezt még nem próbáltam.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
BrandonXXV
#1929
üzenetére
Jófogáson van egy 30 ert...
-
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV
#1929
üzenetére
Válogass link
-
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV
#1927
üzenetére
Ha a Lidlis ksi kamadóra gondolsz, ma még volt 2 db, XXIII. kerület Haraszti út 34
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
fogtunder
#1928
üzenetére
Köszönöm a jó tanácsokat. Egyelőre BBQ-ba nem vágnék bele, majd talán pár év múlva, ha annyi szabad időm lesz.
Igen, el vagyunk azzal az egyszerű grillezővel, csak egy gondom van vele, kezd szétesni és a hozzá kapott rács is elég viseletes.
Ezért gondoltam csak egy újabbat beszerezni és akkor már kicsit erősebb anyagból, tartósabbat. -
fogtunder
nagyúr
válasz
BrandonXXV
#1927
üzenetére
Direkt grillezésre szerintem felesleges kamadot venni. Ez azért jó, mert ha kell, direkt grill, ha kell, smoker, ha kell kemence. És nagyon kevés tüzelőanyag kell bele.
Én évekig elvoltam egy hordó aljával, mint tűztér, rajta egy szögvasakból hegesztett ráccsal, nagyon jókat lehetett grillezni azon is, sokkal többet számít, hogy mennyire ismered magát az eszközt, még ha egyszerűbb is.
Ha el akarsz kezdeni BBQ-t sütni, na akkor kell valami komolyabb, pl a fentebb linkelt töltényszmóker. Kamadoból a normális méret az 180-200K évi pár alkalomra felesleges, én azért hetente kétszer szoktam benne sütni.
Ha eddig jó volt az OBIs cucc, szerintem ne költs rá pluszban, ha lesz olyan igény, amit nem tud kiszolgálni, meg rendszeresen lesz használva, majd akkor. -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
fogtunder
#1920
üzenetére
Nagyon kezdő és koca grillezős vagyok/vagyunk.
Próbaképp hirtelen felindulásból vettünk egy nagyon olcsó, nagyon gagyi OBI-s gömbgrillt. 2 szezont lenyomtunk vele és be kell valljam, amire nekünk kell, arra jó is volt eddig. Max 4-6, esetleg 8 főre sütögettem vele brikettel, vagy épp faszénnel, ami épp volt.
Egy nyár alatt 5-6 alkalommal van élővéve csak, sajnos.
Gondolkodom valami komolyabb grillező alkalmatosságon, ezen igények kielégítésére.
Lidlisről lecsúsztam, már nem kapok olyat.
Van valami ajánlott eszköz, akár komolyabb cucc, de nem horror áron. Mondjuk 50-60e Ft körül. -
fogtunder
nagyúr
válasz
hegegabi80
#1923
üzenetére
a mini kamado és fenti smoker közül egyértelműen az utóbbit venném, sokkal kevésbé fog korlátozni a mérete, nagyon hamar bele lehet ütközni a korlátaiba annak a kis tojásnak.
-
hegegabi80
addikt
Nem rossz cuccok, de ennyi pénzt biztosan nem fogok kicsengetni érte akár mennyire is jó, a 60K még éppen elfogadható kategória. Vagy ahogy fogtündér is javasolta szintén ilyen árkategóriában egy kamado.
De lehet marad a korábban linkelt mobil kemence, ahhoz elég sok cuccom lenne is, csak időm nem biztos, hogy lesz rá.
Na majd meglátjuk.
Essejó: oké, értettem.
-
Cicero
őstag
válasz
Ittnemaz
#1907
üzenetére
Én most egy ilyen mellett tettem le a voksot. Amiért izgulok, hogy egyenletes legyen a hőeloszlása, de gondolom majd ki kell tapasztalni.
Vidéken mi is a faszenes témát nyomjuk, van téglából épített grillezőnk (következő projekt egy kemence), így csodára én sem számítok, de Budapesten más lehetőségek vannak

-
fogtunder
nagyúr
válasz
BrandonXXV
#1917
üzenetére
Ennyiért alapvetően jó, de azért tudni kell, mit veszel. 26cm a rácsátmérő, ami nagyon nem nagy. Ha csak 2-4 emberre kell sütni és a köretet már nem ebben csinálod, akkor jó, egy egész tarja, egész csirke pont elfér benne.
Nincs hozzá deflektor és nem is igazán árulnak sehol, tehát arra készülj, hogy ez még plusz költség lesz, mondjuk ha tudsz hegeszteni, akkor probléma megoldva, ha nem, akkor kell egy lakatos, aki 3x20-as vasból csinál egy keretet, de láttam tegnap lézervágott, két szintes rendszert is, kamados FB csoportokban kell szétnézni.
Deflektor nélkül csak direkt grillezésre jó, igazából még arra is megérheti, de a kis rács itt is tényező.
Ár/érték arányban nem rossz, minőségre mint a többi Auplex kamado, csak nem biztos, hogy igazodni fog az igényeidhez. -
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV
#1917
üzenetére
Ekkorában jó ár érte, de Fogtündért kérdezd, ö vett ilyet, és van neki összehasonlítási alapja egy nagyobb méretűvel.
-
Essejó
Topikgazda
válasz
hegegabi80
#1912
üzenetére
Bármit, de ezt ne!
-
need
addikt
válasz
hegegabi80
#1914
üzenetére
igen jól látod a dolgot.. "itt is esett"
Nem régen vettem 1 ilyet az ismerősöm.. mire össze rakták lepattogott a zománc.. és meghorpadt itt ott..! az ő véleménye szerint ez semmire se jó..! kérdem én akkor mindek vetted..? csak hogy legyen még miből választanod van még itt még [1] nekem a középső van
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hegegabi80
#1912
üzenetére
hát nem tudom, én is próbálkoztam ilyen olcsó, de jó cuccokat keresni, de általában az volt a vége pár óra user review olvasás után, hogy inkább nem. [link] ez elvileg már egy egészen jól használható cucc, a következő szint a ProQ, vagy egy olcsóbb kamado. én alapvetően amúgy kamado párti vagyok, nagyon bejött a sokoldalúsága, ha nem kell hurcolni, akkor egy nagyon jó cucc.
-
hegegabi80
addikt
válasz
fogtunder
#1911
üzenetére
Persze, hogy user error, már többször is mondtam neki, de elég makacs.
Valóban melegszendvicsre is sokkal jobb, mert kényelmesebben elfér benne a kenyér, meg több is egyszerre.
Van nekünk fedett terasz is, meg a garázs ajtó is elég nagy. Tervben is van valami kezdő sütögető beszerzése, vagy a kemence készítése. Bár nem nagy udvar van, kevés a hely, így a kemencéből is csak valami kisebb jöhetne szóba.
Én még ezt néztem ki, igaz nem a legjobb, de kezdésnek talán elég is lenne.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hegegabi80
#1910
üzenetére
de az user error, aki ért hozzá, az egy gödörbe rakott parázshalom felett is tud egy rácson.
én elektromos grillt csak melegszendvics sütésre használok, mert arra viszont sokkal jobb, mint a szendvicskenyérre méretezett szendvicsütők. sajnos a faszén/parázs ízének a hiánya számomra megöli az egészet. az meg a nagyokon se lesz.
a fedett teraszon viszont tökéletesen lehet a kamadoban sütni, ha szar idő van, de szerintem akár a garázsban is lehetne, nyitott ajtó mellett, bár kérdés, hogy mekkora a garázs és mekkora az ajtó. -
hegegabi80
addikt
Azért is írtam le az én véleményemet arról, ami nekünk van.
Nyilván ha lenne más is , jobban össze tudnám hasonlítani.
Bár sógoromnak van egy olcsóbb kategóriája faszenes grillkocsi. Egész jó, csak sajnos nem mindig figyel oda, így van amikor kiszárítja vagy odaégeti a húst. -
Essejó
Topikgazda
válasz
hegegabi80
#1908
üzenetére
Nem igazán tudok hozzá szólni, hosszú évek óta BBQ-t készítek csak UDS-ben. Magyarul: lassú 🔥 ön 120 fok körül füsttel, hordóban.
-
hegegabi80
addikt
Nekem Lidl-s sima egyszerű elektromos kontaktgrill van. Mi elég sokat használjuk, de nem a konyhába. Télen a garázsban kialakított kis főzősarokban, nyáron a szabadban.
Mi szeretjük, leginkább házi hamburger húst, csirkemellet és zöldséget grillezünk. Mi szeretjük, nekünk bejött. A nagyobb állványosok nem tudom milyenek.A sütőlapok kivehetők, könnyű tisztítani. Húst összezárva grillezünk, zöldséget pedig szétnyitva mind a két oldalán.
Nyilván a faszenes stb. az igazi, de én ettem már arról is rosszat.
-
lemmy71
Topikgazda
Nekem van, ajándékba kaptam 25 évvel ezelőtt, azóta talán 3 X használtuk
Ugye miről is beszélünk, az benti használatra való, na ott szépen összecsapsz a szafttal zsírral mindent és még fűstől is
mi is a tűzhelyre tettük az egyik karácsonykor és ment felette a szagelszívó. Amúgy nem lenne rossz [az enyém valami ilyesmi] hamburger húst és a tarját is meglehet rajta sütni, de azért a grillnek megvan a maga világa.Részemről grillezés közben elmaradhatatlan a faszén, brikett vagy a keményfa parázs illata a szabadban
Persze egy társasházi teraszon, valószínűleg jó megoldás az E grill
Bár akit megcsapott a faszén füstje az egy lakótelepi erélyen is tudja hogy is kell grillezni [Balcongrill]
-
Cicero
őstag
Sziasztok, lehet, hogy nektek a kérdés már önmagában szentségtörés lesz, de van valakinek tapasztalata elektromos grillekkel?
-
fogtunder
nagyúr
az durva, nálunk pillanatok alatt elment minden. de amúgy igen, ha valamit már nem kapok itt és kellene, akkor általában el szoktam indulni arrafelé, mert ott vannak kincsek, pláne a panelos részen.
viszont ez most a nagyobbikról szól, a kicsi is jó, csütörtökön oldalast sütöttünk kollégákkal, de az ugye estére lett tervezve, a kicsi tök jó volt gyorsan begyújtani és grillezni egyet rajta ebédre. a rács mondjuk elég kicsi, de lehetett vele haladni. egy deflektor azért majd kell bele, csirkét sütni is tökéletes lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hmm kicsit feljebb ment az ára.
Esetleg van vmi bevált hely?






