Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz vhunor #219165 üzenetére

    sziasztok
    Voltam most egy pályán ahol 462m-t emelkedett a pálya 26km át. kemén menet volt, volt közte 8% emelkedő rész is..hát mostmár tudom milyen. volt egy pont, az első 8km után ahol elgondolkoztam hogy vissza fordulok, eső is elkapott. aztán átlendültem rajta. nagy élvezetes volt a túra, összesen 82m-es "kis út volt".

    itt már tényleg azt mondom az a -8kg birnga suly érezhető lett volna azért.
    összes emelkedés 1.101m volt az út során.
    A lejtős szakaszokon nagyon észnél kellett lenni, úgy gondolom ismerem a kerékpárom, így aszerint mentem, de így is egyik résznél végéhez közeledve 40 fölötti tempóval érkeztem egyik kanyarba, hiába fékeztem óvatosan, finoman tereltem az elejét, a lejtő vitt és sodródtam át a másik sávba, szemből autó, picit jobban ráfogtam a fékre abban a pillanatban megcsúszott alattam a bringa hátsó kereke fordult ki, az egy ütő megállt bennem helyzet volt, autósnak is, nem sokon múlt.

    Nem tudom még hova rakni, de többször is olyan érzetem van volt a bringán hogy jobbra kanyarnál mintha menne ki alólam a segge. Namost ez vagy érzéki csalódás, vagy a gumi, vagy a kerék állása. ami szemmel láthatóan balra húz a vázban. picit ferdén áll benne bal irányba. kicsi tempónál 30 alatt nem venni észre semmit, de 40 fölött...többször. és ennél a megcsúszásnál is abba az irányba jobbos kanyarnál történt. azzal kezdeni kellesz valamit.
    nem kell nekem gyorsabb bringa, 30 as tempónál is elég figyelni meg reakcióidőzni, nem hogy 40 nél..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák