Hirdetés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Egyelőre a 7 közepéig kitart még.

-
rétisün
veterán
alighanem az idén utoljára van ilyen jó idő, tessék menni bicajozni

-
CoolBoy323
nagyúr
uff

Uvex leader sisak (21 lyukas) 7k-ért megéri?
igazából csak azért kell, mert lesz egy bicaj tesztelő nap okt. 15.-én, és kötelező oda sisak... de ha már veszek, akkor ne vmi nagyon gagyit, mert lehet hordanám "normál" körülmények között is (egy évben 3x, amikor hazajövök, és tudok tekerni XD)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
BF_ÚrIsten
üzenetére
Mikor hallottad,hogy darál mint állat mit tettél?Felhangosítottad az I-podot?
...amúgy vidd vissza és mond meg b@sszák meg ha így állították be neked.(ha igaz amit a szerelő mond az nagy baki lehet egy új bringánál
) -
runner 125
nagyúr
Kedden jön a bringám, alig várom.

-
szki
őstag
válasz
BF_ÚrIsten
üzenetére
Féléves bicajnak kellett lennie legalább 1, de lehet már 2 garis szervizelése. 1. és a 6. hóban szokott lenni ilyen. Ekkor fennállt a probléma, és jelezted a szerviznek?
Amúgy szerintem ahol vetted, oda kell visszavinned, és elsütni gariban. De meg fogják kérdezni, hogy minek tekertél így a bicajjal, ha szar volt... -
szki
őstag
Szerintem nézz szét a használt piacon. Az se mindegy mennyit tekernél a bicajjal évente. Évi pár szár km-ért nem érdemes puccos bringát venni, hogy aztán nézegesd, milyen jó a formája. Aztán ha nagyon belejössz a bicajozásba, akkor tudsz szépen fejlesztgetni.
Mi a célod a bicajjal/bicajozással? -
rétisün
veterán
"Gondoltam valami sima marokváltóra Sramra...."
úgy érted, hogy egy outi kormányra marokváltó? vagy te mit értesz országútin?
"alkatrészeket árát összeadni ilyen webshopokból"
egy épített bringa mindig drágább, mint egyben megvenni....
én magam raktam össze a bicajom (és folyton fejlesztgettem azóta is
) de sztem sokkal többe van már, mint ha megvettem volna egyben. az más kérdés, hogy minden alkatrésze olyan, amilyet én akartam, nem amit a gyárban rátettek. -
MPowerPH
félisten
válasz
venember83
üzenetére
És a Magura Marta -ról mi a véleményetek? Mert az is esélyes lehet.
-
TAKÍÍ
tag
Na elöljáróban mondom nincs bringán viszont már régóta gondolkodok egyen.
Persze régen mindig: MTB akartam jó bika erős vázzal, meg jó telóval, azt irány a hegy....
Manapság viszont sokat gondolkodok egy országútin is...a gond persze mindig a pénz.egy montit én teló nélkül legjobb estben is 100 körül tudnék kihozni és erre egy új teló minimum 50 ropi de inkább 80....
Egy országúti is van 200, de szerintem nekem bőven elég lenne 150ért is valamilyen.Ez volt a régi világnézetem.....mostanában viszont annyi embert látok bringázni....
a lényeg hogy ilyen egysebességes országúti szerű (futárbringákkal) és ezen elkezdtem gondolkodni ....
NA most ha én országútit vennék: Lehető legolcsóbban próbálnám összerakni....
Vázból nem fontos hogy bírja az erős terhelést mivel nem fogom nyüstölni ugratni....
viszont szernék valami kis kellemes alu vázat....(az acélok nem tetszenek túl vékonyak)
Kerekek szerintem szintén tök olcsón összerakhatók....nem vagyok grammhuszár és nem kell a papírvékony felni, azért bírja a magyar utakat....És végül szerintem amin rengeteg lehet spórolni az a fékváltókar... Na azt tuti nem vennék valami mással kéne helyettesíteni...Viszont váltó kell előre mondjuk két fokozat elég, hátra meg a szokásos.... Gondoltam valami sima marokváltóra Sramra....
NA a lényeg hogy sokat gondolkodok egy ilyen olcsóbb országútira... és fejben mindíg tök olcsónak tűnik(mondjuk 70-80k) aztán amikor probálom az alkatrészeket árát összeadni ilyen webshopokból... akkor megint drágának tűnik és rájövök hogy ez megint 100fölött lenne simán....
Kérdésem ha valakinek van ilyen tapasztalata....mégis mennyiből lehetne egy ilyen gépet összerakni.... ????
(egyébként tökre olyan mint amikor számítógépet rak össze az ember....egy kicsit ebből jobbat meg, abból jobbat..és rögtön kijön hogy 180k lenne...)
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
-
Máté94
addikt
válasz
BF_ÚrIsten
üzenetére
Lánc, kopóalkatrész, elszakadt, elszakadt. Újat kell venni.
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
Féléves Caprine Epik 50-emen elszakadt a lánc, van rá garancia, ugye ha visszaviszem megcsináltatni akkor meg kell csinálniuk?
Megyek vele és egyszerre csak szétszáll mikor gyorsultam volna. Hozzá se értem előtte amúgy, nem volt szétszedve stb
Ja meg váltóállíttatásnál a helyi szerelő azt mondta, hogy az első fogaskerekek nem passzolnak a váltóhoz stb és ezért nem lehet úgy beállítani a váltót, hogy mindhárom tányéron jó legyen, kicsit talán hozzá is ért mindig lehet ezért is szakadt el, nemtom. Szóval ha leváltok az elsőn 1-esbe, akkor hozzáért a lánc, ezt is ki kéne cserélniük ilyenkor nem? Alapból nem jó az egész hajtás, most meg szét is szakadt a lánc, tulajdonképpen ez így egy szar amit eladtak
-
hoffman_
nagyúr
Fére ne érts, nem szánom sokkolónak, azért akarom, mert piszkosul tetszik
A linkelt csepelek piszokjól néznek ki, de amennyi a váz szett, én annyiba tervezem a komplett bringát 
mod:
Mondjuk ahhoz a 26-hoz sokat nem kéne hozzátenni, hogy komplett legyen a bicaj. De akkor az már megint 40-50k, annyit meg csak erre a bringára nem tudok/akarok szánni

fpeter:
Az a nem gyerek. Valami ilyesmiről beszéltem

-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Persze, értem amit mondasz. Csak ugye józan paraszti ésszel gondolkozva, SLX vs. XT, ugyan azon az áron. Ez is 2010 -es modell, és alig használt. Igaz 180-as Hayes tárcsákkal, de azok újak, + kapok új betéteket ajándék gyanánt.
Vagy itt van ez, teljesen új.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Igaz, benéztem az árat.
Akkor pedig marad ez az XT rendszer, tárcsákkal 45k, az szerintem baráti. SLX -et nem akarok, újonnan az is drágább lenne, mint ez az XT. -
MPowerPH
félisten
Szerintetek ez jó vétel?
Vagy inkább újonnan 08-as szettet 31k-ért, és hozzá 2db tárcsát?
-
fpeter07
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Alighanem a delikvens keze volt az a valami. Hirtelen történt az eset, ezért hathat úgy, hogy valami kirepült a képből.
-
Sziasztok!
Van valakinek esetleg olyan elhasznált imbuszos fékpofája, aminek nem fémszínű a csavarja és az alátétei és fölöslges számára?

Nem akarok ezért külön venni új fékpofákat.
Csak a csavarok és alátétek kellenek, és tudok helyettük cserébe adni vadiúj fémszínűeket.
Köcci!

-
fidig
tag
Sportypal vagy Endomondo vagy más? Melyiket ajánljátok Nokia E52-re??
-
dqdb
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
[link] világító szelepsapka
[link] ha a diszkókorszakban érezted jól magad legutoljára ...Egy sima világító szelepsapkánál egy küllőprizma sokkal többet ér, mert az nem annyi fényt ad ki, amennyit tud, hanem némi veszteséggel az összes ráeső fényt veri vissza. Egy apró LED és egy autó fényszórója között pedig nem kicsi fényerősség-különbség van. Inkább vegyél ilyet a karodra-lábadra, sokkal több értelme van.
-
hoffman_
nagyúr
Ez volt már itt linkelve nem is olyan rég, ha jól emlékszem, piszkosul bejövős
De nem tudsz lebeszélni
Vagy hófehér váz/fekete villa vagy rózsaszín váz/hófehér villa kombóval szeretnék majd nyomulni. De hát a fényezés még nagyon a jövő zenéje, talán jövő nyárra lesz aktuális
De már előttem van 
-
dqdb
nagyúr
válasz
üzenetére
Akármilyen színű, akkor is megbüntethet érte, mert oldalirányban világít. Oldalra a KöHÉM rendelet szerint kizárólag borostyánsárga küllőprizma nézhet (amiből egy darabnak legalább az első keréken kell figyelnie), más nem szabályos és engedélyezett.
hoffman_: [link]
Ez nem női modell, hanem egy limitált széria, amit az első Stumpjumper csapatbringa 25. évfordulóján adtak ki, és legalább egy fut belőle Magyarországon is. Szóval a rózsaszín már elcsépelt, azzal nem tudsz minket sokkolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
most kék van, de gyanús hogy szabálytalan. Viszont jó poén, és nekem tetszik, pirosban/narancsban passzolna is a bicóhoz, de annyit nem ér, hogy vegyek még egy szettet 3 dodóért, ha az első kósza rendőr leállít miatta

-
törölt tag
teknikai kérdés: egy ilyenért a rendőr kiszedhet a forgalomból?
Mondjuk ha nem kék?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Jaja, muszáj lesz.
Bár, őszintén, szerintem én ezt nem fogom ott hagyni sehol - tolom magam mellett, akár a bankba is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amargo
Nagyon kitartó vagy, úgy tudom a krisnások mindig 'vesznek fel' térítőket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nagyon nagy baj lehet a szememmel, akárhányszor nézem vissza, nem látom

-
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
Előttem egy hete egy kamikaze nyugdíjas bármiféle körülnézés nélkül a piroson, örülhet, hogy tárcsafékem van

Tüzi: ha jók a mostani tárcsáid, akkor azokkal, ha nem az igaziak, akkor a kinézett fékhez való 185 mm-es tárcsával bármelyik modernebb hidrós fék megfelel erre a célra (203 mm-es szerintem túlzás, kivéve, ha kavicsos-sziklás utak és füves domboldalak alatt DH-t is kell érteni, vagy 120+ kg vagy). Venember83 SLX ajánlata most árban a legjobb, de a 785-ös XT, bármelyik Avid Elixir vagy bármelyik Magura is megállja a helyét. Ha környezettudatos vagy, akkor az Avid kiesik, mert az a Shimanóval és Magurával ellentétben nem ásványi fékolajat használ. Érdemes megnézned vásárlás előtt a fékbetétek árát is, tudomásom szerint a Magura drágán méri azokat. A szükséges fékerő mindegyikben megvan, a súlyban és az adagolhatóságban vannak nüansznyi különbségek. Sőt, az is elképzelhető, hogy csak a tárcsákat kellene lecserélni a mostani fékeden könnyebben hűlő darabokra.
KaraDani: "this needs a remix"

Látványos, de ártalmatlannak tűnő bukfenc volt, bár lehet, hogy a sípcsontját/bokáját ütötte be nagyon a palánkon áteséskor -
hoffman_
nagyúr
válasz
KaraDani
üzenetére
Elég nagynak tűnik, de szinte teljesen szabályosan gördült ki belőle, furcsállom, hogy miért fetrengőzik, én estem már nagyobbat is. Mondjuk azután haza is mentem fetrengőzni.
mod:
Áh, visszanéztem sokszor, ez egy gyönyörű leérkezés volt, nem sérülhetett meg komolyabban. De látványosnak igencsak látványos volt, meg kell hagyni

-
KaraDani
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Leginkább a bringája, meg ő maga szerintem

-
KaraDani
addikt
-
rétisün
veterán
tavaly 9544 km+1566km a dolgozóbajárás.....
sárvárigvasvárig nagyjából szembe kaptam, viszont félig-meddig hátszelem volt nagyjából az utolsó 30-32 km-en. tetszett, bár nem nagyon mentem gyorsabban, inkább csak könnyebben
az emelkedőkről, na igen, megküzdöttem egy 10%-os lejtővel(csehi előtt)
eddig általában ellenkező irányból jártam be ezt az útvonalat, most végre gurultam, ahol eddig nyögtem 
(#12044) venember83: kösz!

(#12047) fpeter07: előttem mókus futott át a lövői kerékpárúton kedden, de ilyent lefényképezni
lgfeljebb retinába épített, azonnal exponáló fényképezővel 
-
fpeter07
veterán
Jól alakult a mai napom. Két momentum volt, ami amúgy nem volt jellemző. Az egyik az volt, hogy egy lejtőn belém gabalyodott egy méhe és pályafutásom során először csípett meg, kapásból kétszer. Csak azt vettem észre, hogy szokatlanul közel hallom a zümmögést, és mikor lehajoltam, néhány piciny, éles szúrást éreztem. Na akkor kezdtem el vetkőzni.
A másik érdekesebb: egy cicus egy lepkével játszva átfutott előttem az úton zirka 2 méterrel. Találjátok ki a színét.
Szép képeket csináltam! De mivel már amúgy is adós vagyok sokkal, majd egyben feltöltöm valahova.
-
-
szki
őstag
válasz
rétisün
üzenetére

Akkor idén sokkal többet tekersz már, mint tavaly!
Legközelebb ha összefutunk, akkor erre iszunk együtt is egy sört! (Én állom)Végül milyen szeled volt ma? Azt látom, hogy nem kerülted ki az emelkedőket

Én meg mire hazaértem épp elállt a hátszelem. Ennek örömére futottam egy órát még. Kellemesen elfáradtam
Tiszta duatlon volt ma délután.. -
rétisün
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
Zebu
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hogy tudják onnan eldurrantani?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Milyen igaz. Minden annyit ér, amennyiért meg is veszik.
-
Manitou
veterán
válasz
venember83
üzenetére
hát szerintem még így is gyanusan olcsó a váz+ villa

-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jaja, ezzel lehet csalni kicsit mindig, fene tudja hogy milyen lett volna. Amúgy meg ez ilyen tipikus sokat akar a szarka dolog. Amilyen rég ültem bringán, nem igazán lesz szükségem az elején ilyen csúcs gépre. Még maratonon se voltam sosem(bár ez nem feltétlen jelent semmit)
Majd ha újra nyeregben leszek, és párezer km belecsorgott az ülésembe, akkor már vélhetően ténylegesen ki tudnám használni a komoly gépeket. Az már más kérdés, hogy ha egy hihetetlen bestbuy gép jön szembe, akkor azt hülye lenne kihagyni bárki is, hisz az hosszútávon ugyan olyan jó lesz. -
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hm igen, kicsit túl gyorsan olvastam, nem is értettem a dolgot... Köszi a felvilágosítást, kicsit el voltam tévedve
Csodálkoztam is, de így jár aki nem olvassa el a hirdetés címét 
dqdb:
~186 cm, de szívesen szenvedtem volna rajta egy darabig azért.
Vasinger:
Na ja, tévedni emberi dolog, sajnos nem lesz bevásáslás benéztem...

-
rii
nagyúr
Bern sitykát lehet valahol BP-en venni?
-
venember83
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Csak a váz és teló kerül ennyibe. De mivel mindkét márka (Speci, Fox) általában bőven túlárazott, pl. kb. ennyit kérnek csak egy Stumpjumper FSR vázért használtan, ez nagyon jó ár a két fő alkatrészért. Ha nem szorul komoly javításra egyik alkatrész sem. De ha csapágycsere kell a vázba, nagy generál a tagnak és a telónak, akkor már bőven kétszázezer fölött van a végösszeg. Szóval érdemes körültekintőnek lenni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Miért nincs most még pénzem rá
Ha aktuális lesz, tavasszal, akkor bezzeg nem fogok ilyenekbe boltani... Ez nagyon jó árnak tűnik így érte, bár a hátsó SLX váltón kívül nem sokat tudok kivenni. De akkor is. -
venember83
nagyúr
Speci fanoknak: Stumpy FSR váz és rókafarkas villa százhatvanezerért.
-
fpeter07
veterán
Megjött (vagy inkább érte mentem) a velo magazinom. Ha nem írok kommentet, vagy bringázok, vagy nézem ahogy bringáznak, vagy bringázásról olvasok. (utolsó lehetőség, hogy Pure-ozok)

-
jenei92
senior tag
Üdv!
Váz+ villa homokszórásával kapcsolatban jótanácsokat szeretnék kérni,mire kell oda figyelni stb.
-
Ariadne
őstag
Milyen célra használod a bringát? DH, terepes túrázás, aszfaltos túrázás, városi bringázás? Fékválasztásnál ez is számít.

mod.: Plusz kérdés, hogy Hope-ot lehet-e egyáltalán normálisan szervizelni itthon meg betétet mennyire bonyolult szerezni hozzá. Használtat én sem vennék...
-
Napfénysüti
nagyúr
Fasza, ma melóból 8-12 között megint elloptak egy bringát (HASA XC-1 pro).

Törne el az összes keze, lába az ilyennek.
-
amargo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Na jó! A 80-at is állom, de akkor a váz plusz teleszkóp csere lesz
Ez az utolsó ajánlatom!
Bocs nem lehetett kihagyni. Szerintem ennyit megér.venember83: Már csak az a kérdés, hogy jó váltál-e?
-
válasz
venember83
üzenetére
ilyen itt mondták, hogy szar, nem hittem el. hát tényleg nem nagy eresztés, bár annyira nem rossz, városi tekergésre jó, de hossszú dombon nem kell lejönni vele. Ill le lehet jönni, csak a lényeg, hogy ne a rózsabokrot, vagy a csalánost célozd be. Az a baj, lenne időm utánajárni, akkor informálódnék, csak heti 110+ óra meló mellett nehéz. Amikor meg van egy szabadnapom, akkor bicajozok, vagy motorozom...
mod: azt írja a srác amúgy, hogy nem rég volt szervizelve, és szinte új betétek vannak bennük. -
venember83
nagyúr
Jelenleg mid van? Nem egy új fék ez a Hope, nem tudom, mire kellene neked, de lehasznált darabot én nem vennék, túl sokszor jártam rosszul, vagy legalábbis nem igazán jól használt cuccokkal. Amikről nagyon jókat olvasok mostanság, azok az új SLX (666-os) és XT (785-ös) tárcsafékek. Az SLX határozottan best buy kategória, és hetven euró alatt van tárcsa nélkül egy fék. Erre rájön még az adapter plusz a szállítási költség az esetedben, amivel még mindig kilencven euró alatt vagy. Persze ha a Hope megvan egy tízesből, nagyon max 15k forintból, akkor talán megéri megpróbálni, a Hope cuccok legendásan jók, megbízhatók.
-
válasz
venember83
üzenetére
Ennek örülök
Amúgy jó fék ez? A mostanival az a bajom, amikor jobban elkezd melegedni a tárcsa és látni, hogy már remeg körülötte a levegő, a fék nekiáll kerregni. Igazából ezt szeretném kiküszöbölni. Az sem ártana, ha jobban fogna 
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Telefonban, de nagyon korrekt volt a srác, beszéltünk telefonon is, mondta, h befoglalta nagykerben, a héten döntsem el kell-e. De, foglalót még nem utaltam nekik.
-
szezso15
addikt
Üdvözletem mindenkinek!
Most találtam rátok, és mivel nagy biciklis(nek gondolom magam
) vagyok, ezért gondoltam rászállok eme fórum bringájára...
A gépem:

Cube Acid XC300
Amcsiból lett behozatva kb. fél éve, eddig semmi bajom nem volt vele, csak pont tegnap megszorult az első fék, de már szervíz alatt áll...

Szóval, sziasztok, remélem nem gond, hogy felfodrozom a topik víztükrét...

-
fpeter07
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
2.4 colos gumi, 140mm rugóút... ez nekem már kicsit soknak hangzik. De ha van rá igény, hajrá!
(#12009) venember83: Pont a méretem lenne.

-
venember83
nagyúr
Remélem, hogy olvassa a Mikulás, Télapó, Jézuska, Kisangyal, usw. Szóval: [ezt] kérem.
-
hoffman_
nagyúr
Októberben akarok valami ócsó bringát venni, de egyszerűen nem találok normálisat. Ez tök jó vételnek tűnik, szívesen befejezném, de a felnik nem valami bizalomgerjesztőek. Ez olyan, amit még kipofoznék, de ez se ér 20 ezret. Ez pedig szintén jó lehet, de szintén melós, bár ez tűnik a legjobbnak. Ti mit csinálnátok? 20 fölé nem akarok menni, legalábbis az első etapban, ami abból áll, hogy normálisan használható a bicaj, legfeljebb külsőre még nem a végső állapotot tükrözi. Amúgy meg tökre félek, hogy ha a 90 kilómmal ezeknek odatekerek, akkor elreccsen a hajtás, vagy ha lesiklok egy alacsony járdaszegélyről, akkor valahol eltörik alattam....

-
Vasinger!
nagyúr
Mennyire igaz, tetszik:

-
hoffman_
nagyúr
válasz
baloghzoli
üzenetére
Ez egész jóféle. Kár, hogy nem egy hónappal később írták ki

közben:
Bikemag apróra(meg PH!-ra is
) raktam fel hirdetést, hogy ST200 tartozékokat keresek. Elég egyértelmű hirdetések, de mint kiderült mégsem - vagy sok a hülye. Bikemagon már írtak ketten, egyik el akart adni nekem 2 tök más órát, a másik meg egy ugyanilyen órát, mint az enyém, tartozékok nélkül.... Kicsit átírtam a hirdetéseket, meglátjuk hogy segít-e.Ja igen, #11996-ra valaki?

Cadal:
Az X750-es felszereltsége egész jó, főleg 120 ezerért, ha tényleg annyi. A vázat nem ismerem, olyat olvastam az imént, hogy élettartam garis, ez meglepne. Ilyen árban pl a Magellan szokott jó ár/érték bicókat összerakni, pl Polaris, Polaris Disc.
-
Cadal
őstag
Sziaszotk!
Tudtok esetleg valamit mondani a Skarpea bringákról halott esetleg valaki róluk? (Rákeresve nem sok mindent találtam itt a topikban)
Erre a két modellre kértem ma ajánlatot:
Skarpea x600
Skarpea x750Vagy mit érdemes venni mostanság 100 - 120K körül? Könnyed kis bringázásra kellene általában aszfaltra ami elég rossz minőségű. (egyenlőre max 40 km-ig esetenként)
-
baloghzoli
csendes tag
-
rétisün
veterán
nem

eszemben sincs dura-ace-t venni, egyrészt nem is tetszik, másrészt elvagyok a műanyag sramommal....
shimano-ból legfeljebb ultegra sl-t vennék (de csak 6600-as), ha nem lenne egy pár műanayag sram hajtókar "tartaléknak"
(hátha az is üreges, és megreccsen a ~65 kilóm alatt
)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...amúgy vidd vissza és mond meg b@sszák meg ha így állították be neked.(ha igaz amit a szerelő mond az nagy baki lehet egy új bringánál
)

) de sztem sokkal többe van már, mint ha megvettem volna egyben. az más kérdés, hogy minden alkatrésze olyan, amilyet én akartam, nem amit a gyárban rátettek.

Megyek vele és egyszerre csak szétszáll mikor gyorsultam volna. Hozzá se értem előtte amúgy, nem volt szétszedve stb

Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy amit te sokkolónak szánsz, nem biztos, hogy az lesz