Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem én múltkor pont ezt a KROSS-t linketem, és akkor ugyanitt azt hiszem 110k volt csak. Mégsem, az Hexagon volt.
vgergo:
Ennyiért már érdemes használtan is gondolkodni, ha nem zavar. El lehet csípni jó állapotú, kategóriákkal jobb bringákat is.
A Magellant ne 160-ért vedd meg, van az olcsóbban is...(mod: most nézem, "ha van" - itt úgy fest nincs, benéztem, mindenesetre több helyen is 135-ért mozgott, érdemes guglizni) Illetve még 10k-val olcsóbban ez eggyel előbbi modell, bár azon már nem érdemes spórolni. Az újabb linkelt modell(2009) tesztje.
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Kerékpárvásárlás előtt állok, de nem tudom, hogy melyiket érdemesebb megvenni.
Ezeken gondolkozok:
Kross Level A4 2011
Magellan Polaris Deore Disc 2009
Mongoose Amasa Comp 2009
Melyiket javasoljátok? Vagy tudtok valami hasonló árban (max160k) lévő 1 teleszkópos, elől hátul tárcsafékes mtb-t ajánlani?Segítségeteket előre is köszönöm!
üdv.:vgergo
-
venember83
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A 260 azért túlzás, max annyi az ajánlott vételáruk. De annyiért így egyben jó gép, ez nem is kérdés. Lefoglalóztad?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Atyeég mit találtam!
Szerintetek jó lehet? Illetve nem teljesen tiszta nekem, hogy most ebben mi van benne. De ha nem teljes, akkor must have, amennyiben compatible. -
hoffman_
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon szép paripa

-
runner 125
nagyúr
Realizálódik a kép.
Azt hiszem következő pár hónapban inkább nem eszek
, de végül egy Merida Trans-Mission 1000D-re esett a választásom.Először ugye a 400D-t néztem ki, de már sehol nem lehet kapni. Utána jött a 12cm-t mozgó One-Twenty 1000D, de a geometriája mindig is jobban bejött a Trans-Mission/One-Forty gépeknek. Noh és Sopron, Kőszeg környékén, Ausztriában vannak frankó erdők.

A típusból egy darab új van még 19"-os méretben az országban, 380-at mondott rá a fickó.
Állítása szerint csak a benne lévő első-hátsó Fox rugózás 260-at ér.
-
mercenaire
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy, van e arra lehetőség, hogy egy aluvázra v-fék rögzítési szemet hegesztessek utólag ? Köszönöm. -
KaraDani
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Semmi baja nem lennne alattad se hidd el, amíg felhasználási területnek megfelelően van használva. Értem ezalatt, hogy azért dirtjumpozni nem kell nekiállni vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
Downgradelni nem biztos, hogy érdemes, legfeljebb ha valahogy nagyon gombokért meg tudod oldani - nekem egy nyolcas rendszerem van (XCC T102 hajtókar, asszem HG40 lánc, PG830 sor), és hát 4300km után úgy beleesik az 1% mint annak rendje és módja, valamint a hátsó fogak is eléggé hegyesednek.
(Szerintem én ezt már rááldozom így ahogy van a téli trutyiszezonra, aztán tavasszal teljes hajtáscsere...
) -
belaazallat
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem csak a súlyommal van a baj, hanem közlekedési stílusommal is. Meg a technikai tudás hiánya. Mellesleg nem csak a hardverekre érvényes az aláírásom!

-
hoffman_
nagyúr
válasz
fpeter07
üzenetére
Én is csípem ezt a vidit nagyon.venember, #11973:
Húú, ez nagyon hangulatos vidi, nagyon tetszett. Az idő múlásával lehet, hogy végül én is ilyen csiki-csuki bringánál kötök majd ki

mod:
Egy kis vadulás
Ez már azért sok, de nézni imádom. Vannak benne olyan repülések, hogy csak lestem...(2:25, uhhh) -
szki
őstag
Nagyon szépek a képek! A panorámafotóknak is sikerült átadni a táj látványát.
Biztos nagyon jó buli volt!
Kedvencem a mobil adótorony, mert jó érzés azokat szemmagasságban látni
Más: ma picit montiztam is, és nagyon könnyedén tekertem fel a kavicsos hegyoldalon. Érezhető a testsúlycsökkentés hatása az emelkedőkön
Már látom, hogy télen jó lesz néha a közeli szőlőhegyet megmászogatni. -
hoffman_
nagyúr
válasz
tzimash
üzenetére
Jól van, ha sor kerül rá és addig nem oldódna meg, megköszönném

Manitou:
Igen, emlékszem kiskölökként kaptam, és tudtam, hogy nagyon drága volt, és vigyáztam rá ahogy csak tudtam, ennek fényében olyan leharcolt szegény, hogy csak na
Google egy hirdetés dobott rá, 300 hufért, de egy éve lejárt sajnos. Na majd akkor nézek valami specifikusabbat. 1-2 ezret nekem simán megér. -
venember83
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy egy ilyen komoly, AM-re tervezett bicikli nem fog kibírni téged, legyél te száz vagy akár százharminc kiló?

-
Manitou
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Hehe, van egy ugyanilyen órám nekem is.

Szerintem nézz szét aprón, biztos van aki árul külön hozzá vezetékes konzolt.
Régebben úgy rémlik külön is lehetett venni de már akkor se volt olcsó az óra akkori árhoz mérten.
Ilyen órát kompletten minden cuccával kb 2-2,5k-ért láttam neten éppen nem régen.
De ha szerencséd van 1k körül tudsz szerintem szerezni hozzá hiányzó "alkatrészt".tzimash
Nagyon megbízható kis óra
Nekem olyan 98 óta van meg úgy rémlik -
hoffman_
nagyúr
Srácok, van valami ötletetek? Van nekem nagyon régről egy ilyen km órám. Évekkel ezelőtt, működőképesen tettem el, azóta lemerült, de szerintem még hibátlan.

Cateye CC ST200
A probléma a következő: nincs meg se az adapter, se a vevő egység hozzá. A sulis bringára viszont nagyon szívesen felpattintanám, és ha orvosolható, akkor az emlékek miatt sokkal szívesebben használnám ezt, mint egy újat. Vajon lehet találni még ehhez a hiányzó alkatrészekből? Szerintem közel 10 éves típus lehet...
-
fpeter07
veterán
[link] VB célfotó! A küllők érdekesen "tekerednek", de ami annál is érdekesebb, az az időeredmény.
-
belaazallat
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fordított sorrend! Ha kipróbáltam és megfelel, talán megveszem.
Bár én inkább ilyet vennék: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Vedd meg, próbáld ki.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Ez? Már hogy a fenébe ne bírna. AM bringa crank brothers kerékszettel

-
Tamoo
nagyúr
Huhhhhh [link] Bevállalnám.
-
sanzi89
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
4500km alatt csak nem kopnak már el a hajtómű tányérjai... Egy olcsóbb Alivio hajtókar van a bringán, a tányérok nem aluból vannak.
Most, hogy így mondod mintha a váltógörgők is elég hegyesek lennének már, csak ezt is érdekesnek tartom. A régi bringámon - Tourney szint vagy még az se - kb ennyi kilométert kibírt a lánc, a váltógörgő pedig még most is olyan, mintha új lenne, holott szerintem már 15e km biztos belement az évek során. Az új Deore cucc meg 1 év/4500 km és kuka?

Az egyforma szélességgel nem lenne gond, egy 11-32 nekem elég, a gyengébb kiosztás pedig nem zavarna. És természetesen új váltókarral gondoltam a rendszert, csak épp ez a gond, hogy nem találni. A hátsó Deore váltó eredetileg 9 sebességes, de ha találnék értelmes váltókart, akkor működne a 8 sebességes fogsoron is, nem?
Szóval a csere úgy nézne ki, hogy új fogsor és váltókarok, de fogsort amúgy is kellene venni, szóval csak a váltókarok amiket meg kell venni. A fogsor 5k helyett kb 3k lenne, és a láncon is lehetne spórolni majdnem 2k-t. Nekem ez többet ér, mint az, hogy több a fokozat... Főleg ha az egész rendszer többet bír, akkor egyértelmű a kérdés.
-
Manitou
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
Ha az új lánccal ugrik, akkor el van kopva a fogaskerék is, illetve lehet a hajtómű tányérjai is kopottak, főleg a kicsi és a közepes hajlamos kopni inkább, főleg ha még aluból is van.
Én lehet visszatenném a régi láncot és széthajtanám amíg még megy, aztán komplett hajtáscsere, lánc-fogaskerék- hajtómű lánctányér (ha szükséges) - esetleg váltógörgő csere is. nem lesz olcsó......8-as rendszer többet bír az igaz, de a 8-as sor és a 9-es egyforma széles, így a kiosztása sem egyezik, 9-es váltókart nem lehet beállítani jól egy 8-as fogaskerékhez sajna.
-
hoffman_
nagyúr
Amikor én tekertem, akkor még nagy etvasz volt a 21 sebességes váltó, most már nem találni 24-est. Fura

-
sanzi89
addikt
Kis gondban vagyok, gondoltam megkérdezlek titeket hátha tudtok valami hasznosat mondani. Van egy bő egy éves Caprine Epik 50-es bringám, rajta egy Shimano CN-HG53-mas lánc. Most tartottam 4500km-nél, a láncnyúlásmérő 1.0-ás fokozatát is bele tudtam tuszkolni kis erőhatásra, szóval úgy gondoltam jöhet a csere. Az új lánc a konkurens gyártó versenyzője az árkategóriában, vagyis egy Sram PC-951. Azonban a leggyakrabban használt két fokozatban ha nagyon odaléptem a bringának, akkor ugrott a lánc. A fogsor egy Shimano CS-HG50. Sajnos SOS-be el kellett mennem a bringával, így vasárnap beletekertem az új láncba egy bő 100km-t, és azt vettem észre, hogy pár km után szinte teljesen megszűnt az ugrálás. Most már ott tartok, hogy csak akkor tudom előidézni a láncugrást, ha elöl a legkisebb tányéron van a lánc, és teljes testsúllyal ráfekszek a pedálra és ez is már csak egy fokozatban működik. Pénteken tudok csak hazamenni, szóval még egy 100km-t muszáj beletekerni, de a kérdésem az lenne, hogy utána cseréljem vissza a régi láncot? Nem szeretném az új láncot teljesen tönkretenni, pár héten belül tudnék új fogsort is venni. Vagy ilyen mértékű ugrálás természetes egy új láncnál és használt fogsornál?
Illetve erősen gondolkodom, hogy a mostani Deore szintű 9-es rendszerről ne álljak-e át az olcsóbb és egyszerűbb 8-as rendszerre. A fogak max/min értékei ugyan azok, csak kevesebb fokozat van, de ez engem egyáltalán nem érdekelne. Az, hogy olcsóbb lenne a lánc és a fogsor annál inkább, illetve van egy olyan sejtésem, hogy mivel vastagabb minden lassabban is kopna el. Van ennek értelme? Illetve a nagy gond az, hogy Deore szint alá nem akarom adni, de 8 sebességes megoldást ebben a szegmensben nem találok még a SRAM palettájában sem.
-
Manitou
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Igy van
sram 1:1 bowdenhúzású, és valóban van shimano kompatibilis váltókar is, bár ennek akkor volt igazán létjogosultsága, amikor még markolatváltók voltak elterjedve a sramnál, mert akkor aki shimano váltót akart , de markolatváltóval, az is tudott venni hozzá. De pl egy sram trigger & shimano váltónak nem sok értelmét látom, akkor már shimano&shimano váltókar és sram&sram páros.Azonos áron én shimano vs sram esetében a sramot választanám.
sramnál az X7-X9 már elég jó minőséget képvsel , illetve ezektől felfele.
-
hoffman_
nagyúr
-
rétisün
veterán
válasz
venember83
üzenetére
"szinte csak a saját váltókarja passzol"
majdnem.....ha jól tudom, a sramnak van 1:1 és 2:1 bovdenhúzású váltókarja is, azaz van sram és shimano kompatibilis sram váltókar.
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a választ mindkettőtöknek
A kutyulással nem lesz baj, szívem szerint nem keverném a dolgokat, ha elkezdek kiépíteni egy komolyabb kategóriás rendszert, akkor maradnék annél a termékpalettánál. Egyébiránt SLX felszereltséget szeretnék a bringára pakolni végleges állapotában majd, az nekem bőségesen elegendő lenne szerintem hosszútávra is. Viszont a SRAM-okról meglepően jó véleményeket olvasok(a testbike.hu-n*), nomeg ti is jó véleménnyel vagytok. Tehát akkor egyéni preferencia
Köszi a válaszokat mégegyszer.* és ebben a témában végre pont nem dirt/street gyerekként használtam pistik voltak zömmel, és lehet olvasni használható véleményt is
mod:
Ja igen, pont a terheléses váltás a gyenge pontja ezeknek ugye, pont emiatt panaszkodtak többen nyöszörgő shimanokra. Viszont én ~90 kilóval(előbb-utóbb 100-al) ha megtépem a száját, akkor mit fog csinálni szegényke
Bár ez már nem hiszem, hogy túlzottan márkafüggő lenne. (megnéztem közben, X0 lehet, hogy pont nem fog beleférni a keretbe, sajnos
) -
venember83
nagyúr
válasz
Manitou
üzenetére
Egyetértek, egyéni preferencia kérdése. Mivel nekem a váltókarok Sramok, nem váltottam, X9 vonalon mozgok, de biztos vagyok benne, hogy a Shimano XT is jól teljesít, kategóriákon belül nem lehet jelentős eltérés. Max. árban.
Arra viszont figyelj, hogy más bovdenhúzása van a két rendszernek, így mindegyikhez hátsó váltóhoz szinte csak a saját váltókarja passzol, tehát Sramhoz Sram, Shimanohoz Shimano. Ez első váltóra nem vonatkozik, ott ugyanaz a bovdenhúzás. -
Manitou
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Azt vedd amelyik szimpatikusabb. Nekem van sramom is és shimano is, igaz a sram, ami még ESP néven futott 97-es példány, de elég penge még mai napig is, és szerintem most is jobban szebben teszi a dolgát, mint a shadow XT h váltóm
De havernak van újabb fajta X0 váltókar ( trigger) + X0 hátsó váltó, az terhelésre szebben vált mint a shimanok.
Az már más kérdés, hogy neki jóval drágább volt a váltó és a váltókar is. -
szki
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Vágtam rá két patkó alakú vaslemezt, amit aztán ráhegesztettem. Kétféle flexet is használtam hozzá
A barkácsolás is hobbim...Neked mennyit mutat az éves szintmérő? 30-40e méter kb a 10e km-hez?
Nekem Endomondo 20e métert összesített szintre, de az nem hiteles, és kb duplája a reális. -
hoffman_
nagyúr
Mennyire fordul elő a topicban sram vs shimano kérdés? venembertől nem rég olvastam htk témában, én speciel váltóra gondolok.
Deore/SLX szemben X.5/X.7-tel - van amelyik jobban ajánlott? Hosszútávú használaton Ti mit szűrtetek le, amennyiben mindkettőt használta valaki?
-
válasz
venember83
üzenetére
Oké, tehát akkor van jelentős eltérés köztük.
Köszi, ez már jó infó! 
-
Sajna, erre nekem nincs szerszámom, viszont a közeljövőben 6 bringa bowdeneit kell rendbe tennem, amihez kell egy oylan eszköz, amivel gyorsan és jó minőségben tudok bowdent és bozdenházat vágni. Eddiga váltóbowden kivételével egy jóféle csípőfogóvel boldogultam, de most nem gányolni akarok, hanem rendesen vágni a bowdeneket.
ABodenvágó is egy fogó, csak nem tudom, hogy van-e jobb megoldás, és hogy az olcsóbb fajták viszik-e a jobb minőségű bowdeneket / házakat... -
emre
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
Manitou
veterán
válasz
Ariadne
üzenetére
Jól nyomtad akkor

Én most hogy így számolgatom, nekem olyan 680 km és 5200 m szintkülönbség jött össze úgy hogy ebből a mátra és a bükk maraton 120km és 3100m szint volt öszesen.
Ez áprilistól számolva. Nem sokat tekertem számszerüleg, viszont nagyrészt terepen.
Még idén levezetésnek tekerni kéne annyit , hogy elérjem az 1000km-t, igazi "hétvégi harcos" kategóriába avanzsáltam, azon gondolkozom tavaly mennyit mehettem, mert az idei év sokkal többnek tűnt.
Mondjuk ha melóba bicajjal járnék minden nap, évi 10 hónapot feltételezve , az már magában 1800km lenne. -
Ariadne
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A jobb oldali az "előtte", a bal oldali az "utána", szorozva 83.000-rel...

Tamoo: Ejj, hát nekem is ez a nagy gondom.
Sok felesleges kilót ledobtam, de még legalább ugyanennyi hátravan, ahhoz a visszapótláson kell spórolni, viszont ésszel. Nem egyszerű... -
fpeter07
veterán
Na és merre támad az etióp hadsereg?
Újabban a váltóbowden húzásakor igen csak hangos hang hallatszik. Próbáltam én már mindennel kenegetni a testápolón kívül, de csak néhány napig maradt jó az eredmény. Bringaboltba majd elgurulok, ugyan nem pont ezért a technikai hibáért, kicsit kérdezősködni.
-
MZsoltee
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akkor megint marad a szerelő...
-
Sziasztok!
Bowden vágására kiválóan alkalmas eszközt keresek.
A bringabolti bowdenvágó fogónál van jobb megoldás?
Hosszútávra akarom venni, így aminőség a lényeg, de azért nem akarok elszállni árban.
Mire kell figyelni ilyen vásárlásakor? Az olcsóbb fajták mennyivel rosszabbak?Köszi!
-
belaazallat
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Valszeg annyira, mint a 2009-es Wenson Splice 5500-omhoz. Gyakorlatilag beszerezhetetlen.
-
venember83
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Igen, sajnos az is benne van.
Mennyire nehéz Magellan Pyxis Teamhez váltófület venni? 2007-es.
Bori: Elismerésem, szép számok.

-
Ariadne
őstag
No megnéztem most, mennyit mentem, amióta mérem és rögzítem a túrákat: a tegnapi Csergezán kilátós túrával együtt 1200 km és több mint 22.000 m szint június eleje óta (meg 83.000 kalória
), túlnyomó többsége terepen - igaz az utóbbi pár hétben csak hétvégén bringáztam és nem is futottam. Hétközben este már lassan sötétben kellene futni/bringázni, szóval közeledik a spinning szezon.
De jövő hétvégére még szép időt mond, szóval bicóra fel, sporttársak! 
-
belaazallat
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nálam az eldeformálódott váltófül okozott ilyet.
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor a montimon a legnehezebb (3x7) áttétet használom és igazán nagy erőt fejtek ki akkor ugrik egyet a lánc. Ennek sztetek mi az oka?
Üdv
-
Tamoo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
360ért igencsak megéri. Ezzel én is kiegyeznék.
-
amargo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ennyiért megéri ez a bringa, szerintem áldozd rá vagy várjál még jövő tavaszig, ha most nem olyan fontos.
dqdb: Pedig jó üzlet lett volna szerintem

-
emre
veterán
Olcsó két-forgáspontos országúti fék pár lenne valakinek eladó?

-
hoffman_
nagyúr
Egyik kedvenc videóm, kis kedvcsináló, még a nagy hideg előtt - [link]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én bőven amatőr vagyok Hozzád képest, érdemi választ/segítésget nem tudok nyújtani... De én SLX-re szavazok

-
KrAt
veterán
Megvolt az első rendes terepi túróm, végeredmény röviden:
Velencei tó körbe északion a hegyekkel:
- 6 óra 10 perc bringán töltött idő
- kb. 9 óra 15 perc bruttó idő
- 78.9 km megtett út (ebben benne van 20 km otthonról a vonatig)
- legalább 700 méter szintemelkedés (több, mint felét sajna tolva)
- legalább 700 méter szintsüllyedés (kevesebb, mint a felén halálfélelem)Nem volt egyszerű.. Majdnem feladtam a táv felénél, de nem, hajtottak, hogy nem szabad..
Lesz majd sportypal meg képek, de csak holnap (ha érdekel egyáltalán valakit..)
-
venember83
nagyúr
Eh, műanyag, mire számítottál?

Viszont még mindig nem tudok dönteni SLX és XT között... Bár lehet, hogy marad a Juicy7 még a következő túrára, de ma eléggé szarul teljesített. Vagy nagyon súrolta a féktárcsát, vagy tökig kellett húzni a fékkart, hogy minimálisan fogjon. Ez így nem buli.

-
rétisün
veterán
nagyon nem nyúltam mellé, amikor a mai túrát szezonzárónak neveztem...a keszthelyi mólón már nem is volt nyitva a fagyis

hazafelé meg bementem a sármelléki reptérre, ami ugye a régi laktanya területén működik, hogy csinálok pár jó kis stalker hangulatú képet, de tiszta dzsungel az egész, telefonnal nem lehet jó képet csinálni. pedig kellően lepusztult az egész. csak két hangárajtó volt lefényképezhető helyen/közelségben, ilyenek....
aztán még egy repülöt se láttam

-
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
A SRAM hajtóművek újonnan gyönyörűek, de ha nekiállnak kopni, akkor iszonyatosan rondává válnak. Ez országúton kevésbé jelentkezik (ha jól van beállítva a rendszer, akkor cipővel/kamáslival súrlódásos koptatás sem túl jellemző), de terepen könnyű odaütni valaminek magát a kart.
[XX] [X0]És a Chokito volt az, ami ronda, de finom

amargo: legalább megpróbáltad

-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
7 éves gyereknek (128cm) jó a 20" kerékpár?
Vagy nagyobb kellene? -
fireproof
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Értem köszi.
-
-
amargo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
ha gondolod kipotolom a 60e. a vazert cserebe odaadom a hfs 1000-es merevet

-
hoffman_
nagyúr
Ez a Kross tekerő 150 körüli pénzért jó vétel? Amit én cserésnek látok, az a teló és idővel a hajtókar. Esetleg még szintén ilyen árban Merida.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek jó lehet? Illetve nem teljesen tiszta nekem, hogy most ebben mi van benne. De ha nem teljes, akkor must have, amennyiben compatible.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

aszfalton se nagyon engedem 45 km/h-nál gyorsabban
Nekem olyan 98 óta van meg úgy rémlik

aztán tök jól elvagyunk nélküle.....igaz, bovdenvágó viszont van