- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Szia,
sajnos több verziót is kipróbáltam Intel(R) Ethernet Connection (2) I218-V ehhez és mindegyikkel előfordult BSOD. Tegnap is volt egy ami már ezt a hibát írta:
Bug Check String: BAD_POOL_HEADER
Bug Check Code: 0x00000019
Parameter 1: 00000000`00000020
Parameter 2: ffffe000`a3c4ff28
Parameter 3: ffffe000`a3c50b68
Parameter 4: 00000000`a5c4f068Caused By Driver: fwpkclnt.sys
Caused By Address: fwpkclnt.sys+1146
Crash Address: ntoskrnl.exe+14e3a0Filename: fwpkclnt.sys
Address In Stack: fwpkclnt.sys+1146Filename: ntoskrnl.exe
Address In Stack: ntoskrnl.exe+29f05eMemtesztet lefuttattam a gépen és nem dobott semmilyen hibát.
-
Stylerr
addikt
Köszönöm. Ma voltam a szervízben, és másik RAMmal ment másfél órát a Prime Blend teszt. Visszaraktuk a régit, 10 perc után megállt a kép ugyanúgy. Viszont az érdekesebb dolog itt jön: Nincs a számítógépen internet. Hiába dugom be, nem fogja a kábelből a netet. A másik gépen tökéletes az internet.
Valószínű akkor, hogy az alaplap adja meg magát?! Én már teljesen tanácstalan vagyok. -
Stylerr
addikt
Egyszerre futott a 8gb, de most beszéltem a szervízes sráccal, mondta, hogy vigyem be holnap, aztán utánajárunk a dolognak. Mondtam neki, hogy az új vidkártya óta csinálja ezt a hibát. Első körben egy BIOS updetet fogunk csinálni, mert 2013.6 hónapban kijött BIOS van az alaplapon, aztán ha továbbra is rossz, akkor egyenként alkatrész cserélgetés, aztán egyszer csak kiderül, hogy melyik hardver a ludas.
-
matej013
tag
Egyáltalán nem szokatlan.
Annak idején a régi Radeon 9550-es kártyámnál is felléptek ilyen gondok, habár ott pont egy játék miatt. Volt az a védelmi rendszere a drivernek (már nem emlékszem a nevére), ami ha gondot észlelt akkor alaphelyzetbe állította a kártyát. Akkor is meghülyült a driver, amit újratelepítéssel tudtam orvosolni, csak persze, akkor nem ez a hibaüzenet volt, mint most Windows 10 alatt. Oh, és persze akkor volt kékhalál is a rendszertöltésnél, de csökkentett módban töröltem a drivert.
No de nincs probléma és ez a lényeg.
Nem akarok már sokat offolni.
-
matej013
tag
Azóta csak egyszer jelentkezett ugyanez a probléma, de igen, biztos vagyok benne, hogy ez a baja. Eléggé érzékeny lehet a driver, mert másodjára akkor jelentkezett, amikor kényszerújraindítást kellett csinálnom, mert egy MicroSD kártya tesztelés alatt lefagyott a rendszer. Akkor is újratelepítettem a drivert és azóta sincs semmi gond.
Lehet, hogy visszateszem majd idővel a Windows 8-at, meg valami stabilabb drivert. -
én se gondoltam volna, egyébként 5kék után valami drivert leállított mikor az egér meghalt, csak mikor már az 5. kéket kaptam az asztalra beérkezésnél, már azt nem olvastam el, örültem, hogy végre felállt a rendszer
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.
-
szia, igen ugyanabba. én arra gyanakszom, hogy valami zárlatos lehetett benne vagy nem tudom. Mindenesetre még azért nem nyugodtam meg teljesen, mert lehet tényleg csak szimplán nem jött elő megint a probléma. Most ideiglenesen egy sima 3gombos egér lett, 1hét múlva érkezik a urage mmorpg egerem németországból (már lassan 1 hónapja meg van csak ismerősömék úgyis mennek ki és ők hozzák haza, így megspórolva 14eurót). Majd hétvégén nagyobb igénybevételnek teszem ki a gépet, majd egy hét múlva, ha nem lesz semmi probléma még visszaírok, hogy ilyen is tudhat kékhalált csinálni. Későbbiekben még lehet másnaik is ilyen baja. Ha mégis lesz kékem, akkor meg már be van állítva, hogy vissza tudjam nézni a hiba okát.
-
-
tegnap elindítottam a bluescreenview-et, de ott nem láttam benne írva semmit, vagy be kell importálni a dmp fájlt? bocsi a sok kérdésért, de ilyennel még nem kellett foglalkoznom eddig szerencsére.
esetleg valami vga tesztelőt tudnál még javasolni, ami hamar ki tudja mutatni a hibát, ha van?
-
-
Vettem egy új vga-t tegnap beleraktam a gépbe, kb másfél óra után jött egy kékhalál, aztán ahogy betöltötte az asztalt jött még vagy 5x, valamit kiírt alul egy illesztővel kapcsolatban akkor döglött be teljesen az egér és úgy már normálisan ment a rendszer. Még használtam kb 3órát a gépet nem jött elő kékhalál. 2,5óra játék után Furmark tesztet is csináltam vagy 2X, de az alatt se volt semmi probléma.VGA beszerelés előtt 1nappal új Win7-et raktam fel, amihez alig találtam alaplai drivereket(a hivatalos oldalról töltöttem le, de voltak olyanok amiket nem akart felrakni, aztán obit Driver boosterrel raktam/frissítettem mindent). Szeretném valahogy még gyorsan kideríteni, hogy esetlegesen a VGA lenne-e a ludas, mert használtan vettem hardverapróról, igaz van rá majdnem 3év gari még, de ha a vga a hibás akkor visszakérném a pénzt, mert pestre nem éri meg elküldenem gariztatni.
-
Devilstudio
tag
Oh de jó hogy segítségemre siettél, köszönöm szépen.
Figyelj eddig úgy tapasztaltam hogy amikor a Google chrome ot használom akkor jön elő a gebasz.
Eternet drivert már újra raktam de amint megnyitogattam a chromot ki is fagyott.
Most akarom újrarakni a chromot hátha megoldja a gondot. -
had423
aktív tag
Gigabyte HD7770 OC, itt vettem aprón használtan. 4 hónapja raktam össze kb a gépet, azóta ezt csinálja. Írtam már más topikba is:
[link]
Valami rejtett eszköznek nem volt telepítve driver, amit aztán megoldottam, de a fagyások maradtak. Az win8-on volt, most win7-en ugyanaz.
Interneten is sokféle szoftveres hibát írnak erre, de én valami hárdverre gyanakodok már. Csak azt nem tudom, hogy táp-vga-alaplap kombóból melyik lehet rossz.(Ráadásul először raktam össze gépet életemben, lehet valami érintkezik aminek nem kéne...fogalmam sincs.)
-
Kishandris1
csendes tag
A processzor alap 4,00GHz-en fut!
A rammal semmi gond nincs! MemTest86-ot futtattam már tegnap kb 6 órán keresztül!
Előzőleg írtak pár ötletet erre a hibára azokat most megcsináltam majd meglátjuk hogy lesz még-e kifagyás!
Az eseménynaplóban sok a kerner-power kritikus hibaüzenet,és ez így nem teszi tönkre pl:ssd-t vagy hdd-t? -
TYÜTYI2006
tag
A sata 3-mas kábel körülbelül 1 éves. A lemez idősebb, valamikor talán idén lesz 5 ha jól tudom. Azóta most a gépben is működik, bár tegnap is egyszer leállt délelőtt, de újraindítás után, estig jó volt, ma is megy. A kérdés kiírása után, mivel a dockban ment, visszaraktam, és elindult gond nélkül. Állandóan nem nézem a HD sentinelt, de akkor ugye ránéztem, és ez a lemezem 100 %-os, de a várható élettartam több mint 900 nap, tegnap óta több mint 899 nap.
-
Apone33
őstag
Rendben, addig is köszönöm a segítséget. A proci 4ghz-en jár, max 65 fokos játékok alatt. Idl-be 30fok. Az alaplapi meghajtókból meg a legfrissebbek vannak fent, ami a gyártó oldalán van. Idáig kétszer volt BSOD de csak akkor ha a chrome-ot megnyitottam. Mind a kettő ugyanezzel a hibával.
-
assemble
addikt
Aham, koszi.
Nem onnan raktam fel, ugy latom ott 15.40.10.64.4300 van, en az Intel oldalarol raktam fel, ennel elvileg kicsit frissebbet: 15.40.14.64.4352. Azt felteteleznem, hogy az ujabb mindig jobb, de elkepzelheto, hogy a konkret alaplappal ez a kicsit regebbi megis stabilabb lenne meg? Az alaplapi BIOS is frissen lett frissitve amugy, most februari 2.90 verzio van rajta, amiben a microcode frissites is benne volt mar.Annyi meg, hogy a RAM (amit gondolom hasznal az integralt GPU) jelenleg 3200 MHz-en jar (1.35V-on), a JEDEC specifikacio felett - ilyen szempontbol OC, de szabvany XMP profillal es a RAM hivatalosan is 3200 MHz-es, tamogatja az alaplap is megfeleloen, jatszottam is rajta igy orakon at komolyabb cuccokkal, szoval nem hiszem, hogy ez okozna a gondot. Es elozoleg amikor elofordult utoljara a BSOD par napja, akkor azt hiszem (de nem 100%) sima szabvany JEDEC orajelen jart (2133 MHz), ezert sem gondolom, hogy ez lehet a gond, de azert megemlitem. Ha legkozelebb elofordul BSOD, visszaveszem az orajelet, hogy biztosan kideruljon. Mas nincs huzva egyaltalan.
Meg talan annyi, hogy kulon chipset driver-t (INF) asszem nem raktam fel (csak max ha windows felrakott valamit, de device manager nem hianyol semmit).
Meg nem raktam fel egyelore Intel Management Engine-t sem, de nem hiszem h az szamitana. -
-
Fla$hly
aktív tag
Köszi a választ, én is arra gyanakodtam.
Ám megnéztem EVEREST-ben mi hogy melegszik. A processzor már sima netezésnél is felment 65-68 fokra, hm, mondom itt valami gond van.Lekaptam a hűtőt a prociról, és hát teljesen eltűnt az előzőleg feltett paszta... Újrakentem, összeraktam, most 35-40 fok csak. Úgy tűnik, legalábbis remélem hogy ez volt a gond.
-
xplood
csendes tag
-
Buvana
aktív tag
Igazából csak és kizárólag akkor történik a halál, amikor az intel vga menüjében az információs oldalra lépek. Sehol máshol nem tapasztaltam problémát, legfrissebb intel és nvidia driverek vannak fent. Régebbiekkel is ezt csinálta. Tudok vele együtt élni, legfeljebb nem nézegetem az inteles vga menüt. Csak bosszantó.
-
hegegabi80
addikt
A portalanítás meglesz, plusz majd átkerül az én gépembe is, vagyis csere néhány napra és majd meglátjuk. Bár az enyém csak 1333 Mhz-es, a kollégámnak meg 1600-as az AMD proci miatt.
Memteszt nem adott hibát, de lehet egyszerűen nem tetszik a lapnak a memória. Volt már rá példa.
Köszi.
-
hegegabi80
addikt
Ok, még azt megnézzük, de ha az se, akkor tanácstalan vagyok.
De miért csak több napi pihenés után csinálja? Miért nem minden indítás után? Nem értem, pedig összeraktam már pár gépet, de így még nem cseszett ki velem egyik sem.
Még gondoltam a memóriára is, hogy talán nem tetszik neki, és átcserélem ami nekem van. Pedig olyan van benne, ami kifejezetten az alaplap listában benne is van.
-
Colos1
őstag
A BIOS elvileg alapon van, nincs tuning.
Az előbb próbáltam a driver verifiert, ha engedélyezve van, be se bootol a gép
És olyan hamar újraindul, hogy a szemét semmilyen üzenetet nem hagy, hogy mi lehet a gond
1 valami volt a BIOS -ban, amit manual kellett beállítanom, de annak alapból úgy kellett volna lennie, a C állapotok egyszer maguktól kikapcsoltak, azt kapcsoltam vissza. De ennek szerintem nincs köze a memóriához. Vaaaaaaaagy.... a C6 emlékeim szerint ki-be kapcsolgatja a másodszintű gyorsítótárakat... Na, csak resetelem én azt...
-
aradebil2
senior tag
-
Colos1
őstag
-
Colos1
őstag
Van egy nagyon vad ötletem is. Ugyebár mind valamilyen memória problémát jelzett. Az illesztők nem függenek össze. Mi van, ha egy másik program, vagy körülmény okozza a hibát?
Két dolog van, ami mindig azonos.
1. A zene wasapival szól
2. Az AIDA64 folyamatosan fut.Ez utóbbi a múltkor gyanús lett, mert az egyik dmp -ben szerepelt, de nem az összeomlást jelző drivernél, hanem a másik szekcióban. Ez folyamatosan monitoroz, és mi van, ha ez ütközik mindennel, mert ez feltérképezi a drivereket is. A gép amúgy mind a 4 esetben úgy fagyott le, hogy hozzá sem nyúltam. A zene minden esetben szólt, ezért tudok a wasapira is gondolni. Amit viszont nem értek, az az, hogy 2 hónapig hibamentesen ment a Win10, miért kezdett el fagyni. Amikor ezt elkezdte, nem volt frissítés.
Most kilőttem az AIDA -t, hogy ne fusson állandóan, aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
-
Colos1
őstag
De, már lassan 10 éve. Pontosabban nem a 360 -at, hanem a norton Security -t. Viszont az elmúlt BSOD -k alapján szerintem esetemben már lényegtelen, hogy milyen drivert ír.
Először Stop 7e - fileinfo.sys miatt.
Másodszor Stop 3b - sérült a dmp, nem látom a drivert
Harmadszor Stop 1e - e1i63x64.sys
negyedszer ez.A drivereknek még közvetetten sincs közük egymáshoz.
Memóriahiba kilőve, a másik gép, amelybe beletettem a régi modulokat atomstabil.
Már-már alaplapi hibára vagy CPU NB hibára tudok gondolni. -
dokee78
félisten
Az a gond a Win10,nem ír hiba kódot csak egy szomorú smileyt.
Valami dump filet kell beállítani nem?
Hogy kék képernyő esetén olyat hozzon létre. -
Dungó
csendes tag
Semmi baj. Előfordul a legjobbakkal is.
Viszont azt nem tudom, hogy ez a bizonyos javíthatatlan hiba mi lehet.
Egyszer csak elmegy a kép, mi a t.köm okozhatja ezt a vidikártyán belül?
Ha nincs más szerintetek érdemes a sütős módszert megpróbálni?
Próbálta már valaki komolyabb kártyákkal is, vagy csak 5-6 éves régebbi darabokkal?
Mint említettem egy Sapphire HD 7870-ről van szó. -
Dungó
csendes tag
Azért valószínű, hogy a videókártya a hibás, mert mind a két gépünknél kijött a hiba. A régebbinél és az újnál is.
Annyi különbséggel, hogy a réginél kreálódott minidump fájl, az újnál nem.
És van hogy 10 perc játék után kijött, van hogy 30 percnyi 100%-os teszt után meg nem.
Driver probléma meg nem hiszem hogy ilyen gondot okozhat, próbáltam a legújabbal és régebbivel is egyébként. De ugyanúgy mindegyikkel megvolt a probléma. -
Dungó
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy a videókártya lesz a hibás.
Utánanéztem a hibakódoknál.
Sajnos úgy fest a dolog, hogy a 124-es kódjelű hiba javíthatatlan hibát jelent (WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR).
A 0'4 a paraméterben meg javíthatatlan PCI express hibát ír.Azt furcsállom az egészben, hogy van amikor órákat játszol, sőt 30 percig tesztet is nyomtam 100%-on és akkor sem jött ki, ellenben van hogy 10 percnyi játék után kihozza, egész pontosan azt hogy lekapcsol a monitor és csak a restrat segít. Majd ha bekapcsolt a gép kiírja ezt a hibát. Az újabb gépemben meg restrartot sem engedett. Az csak kikapcsolt szépen és csak bekapcsolás után adott újra életjelet. És ki tudja hogy 10 vagy 110 perc múlva, vagy még később kezdődik újra az ördögi kör.
Gyanakodtam még melegedési problémára, na de 30 perc teszt után is csak 67-68 fokot írt a program, szóval nem hiszem hogy túlmelegedne. Na de akkor mi hozza ki ezt a problémát, milyen rendellenesség az okozója?
Valakinek van valami ötlete? -
voyi
aktív tag
Kösz a segítséged. Majd akkor lefuttatok egy memtest86-ot valamelyik éjszaka.
Én még a flash memóriakártyára(sd kártya amivel kibővítettem a laptopom tárhely kapacitását) is gyanakszom,hogy ott volt valami olvasási hiba,mivel a játék arra volt feltelepítve. Előtte meg egyáltalán nem volt semmiféle BSOD...
Átmásoltam azóta a hdd-re és ugyanannál a résznél a játékban nem történt kékhalál. -
Colos1
őstag
Igen, én is erre jutottam.
Azt meg el is felejtettem mondani, hogy a WIFI -nek tiltva tartom az illesztőjét az eszközkezelőben, mert LAN -t használok, így elvileg az nem is dolgozhatna.
Pont azt tartom lényegesnek, hogy általános hibakódok, egymástól teljesen független driverek, és mindkettő C0000005.
Sőt, van az a DMP, amely a múltkor sérült, ennyi azért látszik belőle:
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
An exception happened while executing a system service routine.
Arguments:
Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck
Arg2: fffff800482e649e, Address of the instruction which caused the bugcheck
Arg3: ffffd00021d059b0, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck
Arg4: 0000000000000000, zero.[...]
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - A 0x%08lx c men tal lhat utas t s a 0x%08lx mem riac mre hivatkozott. A mem riater leten nem v gezhet
Ez az utolsó sor amúgy benne van az összes DMP -ben. És ugyanígy sérülten, gyanítom valami karakterkódolási hiba lehet...
Ha kiderül, hogy a memóriáim szívattak évekig, esküszöm, hogy egy rituális szertartás keretein belül elégetem őket máglyán
-
Colos1
őstag
Ez egy múltkori BSOD. Ennek az az érdekessége, hogy azóta már újratelepítettem a windowst, és ennek is C0000005 az arg1, és valami wifitask.exe + fileinfo.sys -re hivatkozott.
Az MS táblázata szerint ez is STATUS_ACCESS_VIOLATION
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (7e)
This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints
the driver/function that caused the problem. Always note this address
as well as the link date of the driver/image that contains this address.
Arguments:
Arg1: ffffffffc0000005, The exception code that was not handled
Arg2: fffff800e530442f, The address that the exception occurred at
Arg3: ffffd001b79458e8, Exception Record Address
Arg4: ffffd001b7945100, Context Record Address -
Colos1
őstag
Jah, hogy az
Azt néztem én is, de engem megzavart, hogy ott 0xC0000005 van, a reportban meg rakás"f"C0000005. Gyanítom a 64 bites címzés miatt, egyszer olvastam erről.Na, majd meglátjuk az új RAM -okkal, ha nem lesz jó azzal sem, akkor majd jövök és telesírom a topikot
Köszönöm!
-
Colos1
őstag
Köszi
Én csak annyit látok, hogy e1i63x64.sys meg AIDA64, és egy csomó "f" betű
Első körben az AIDA64 -re gondoltam, az elvileg tud hülyeségeket csinálni.
Miből látszik a memória gond?
A sors pikantériája lenne, ha a RAM volna gond, mert épp tegnap rendeltem újakat, ma vagy holnap érkezik. Anno a QVL -ből választottam őket, kompatibilisnek illene lennie. Kingston KVR1333D3N9, és ebből van 4 db. 2 régi (2009) és 2 újabb (2012), de ugyanaz az Elpida chip van rajtuk, csak ez utóbbi alacsony profilú.
Amúgy Win10 előtt, Win7 -el is előfordult, átlagosan fél évente valami BSOD, de nagyon változatos volt, VGA driver, hangkártya driver, sőt, egyszer a joystick -om csatlakoztatásakor fagyott meg a Logitech illesztője
És a régi gépemmel is voltak ugyanilyenek, abból csak a 2x2 GB RAM van meg és az egyik HDD. De azokat a RAM -okat egyszer már teszteltem, mert amikor 1 nap 2 teljesen különböző BSOD -t kaptam, akkor gyanús lett. Utána majdnem 9 hónapig nem is volt több BSOD. Viszont a régi AMD gépem a legtöbbször játék közben STOP 124 WHEA-Logger hibával szállt el, Watchdog.sys -re hivatkozva. De azt a procit szénné tuningoltam, lehet csak ez volt a baja
-
Zsolt50
csendes tag
Már megtettem, ez volt a ludas. Előzőleg is gondoltam, hogy minden programot eltávolítok (kivéve azt a kettőt ami miatt nem lehetne újratelepíteni). De sokat nem tudtam mert nem engedte csökkentett módban , néhány szolgáltatást kézzel elindítva végülis sikerült eltávolítani.
Köszönöm a rávezetést és az ötletet. -
Colos1
őstag
Nálam Win7 alatt sokszor a hangkártya miatt volt ilyen hiba. Wasapival hallgatok zenét, és többször előfordult, hogy ha ment a firefox, és szólt a zene, akkor Stop 3b -vel leállította a hangkártya drivere a wint. (Kb. fél - 3/4 évente évente 1x) Most ugyanez történt. Eddig a Win8.1 -es driver volt fent, de pár napja frissítettem a nemrég megjelent Win10 -esre. Ezért lett volna jó tudnom, hogy a hangkari drivere volt-e, mert hiba túl ritkán fordult elő ahhoz, hogy rá tudjam fogni a 2 nappal előtte telepített driverre.
Gondoltam arra is, hogy feltettem, és aktívan játszok a DCS World bétájával, aminek van egy kis MeoryLeak -je, nem-e az kavart be, mert játék után nem látom, hogy mi használ 1..2 GB -ot a RAM -ból, és nem tudom, hogy a szivárgás során nem kerül-e valami olyan memóriaterületre, ahova nem kéne neki.
Mindenesetre most megy úgy, ahogy eddig, és a következő BSOD -nél figyelek, hogy ne csapjak rá a RESET -re, mielőtt elkészül a dmp...
Van értelme a teljes memóriaképnek, vagy maradjak a MiniDump-nál? Régebben csak ezt használtam, és BlueScreenViewerrel nézegettem, de a WinDBG szerintem többet tud. Pl. a céges gépemen a WinDBG azt a drivert mutatja, amit a BSOD is, a BlueScreenViewer pedig egy másikat...
-
Colos1
őstag
Na, b@ssza meg, nem figyeltem, az nem is erre a hibára vonatkozott
Úgyhogy továbbra sem tudom az okát, próbáltam megint WinDBG -t, de csak annyit szed ki, hogy Stop 3b, meg hogy valami rossz memóriacímre hivatkozott, de nem látja benne a drivert
Néztem eseménynaplót, hibajelentőt, de sehol semmi. Gyanítom akkor cseszhetem, máshol nem tudom megnézni
-
trancemusic
senior tag
Megoldódni látszik.
Driver booster talált egy ismeretlen eszközt,ami eszközkezelőben nem szerepel.
Intel driver kell hozzá.
Verzio alapján majd ha időm engedi,beazonosítom.
3 órája megy a gép kék nélkül.
Eszközkezelőben telepítés után sem találom...
Még ilyet...Köszönöm a választ!
-
sith7
félisten
Ez a hiba általában videokártya meghajtóprogram problémára utal, esetleg videokártya hardveres dologra
2 hónapja megy a box, garanciális dolog, az ipon szerint jó a kártya, szerintem nem, 4 legutolsó drivert feltettem, egyikkel se jó, mindegyik ugyanazt a hiba jelenséget produkálja, ma - ha időm lesz - win reinstall lesz
-
kétbalkéz
csendes tag
Szia
Igen én voltam. 2015-08-16 09:48:42
Az óta Win 8 van a gépen de semmi változás.
RAMmokat teszteltem Memtest86 tal egyenként, és dualban is, azokkal nincs probléma.
Proci tesztelés is megvolt prime95 el de a test 4 vizsgálatnál kifagy.Az Alaplapot és a HDD kellene még tesztelnem valahogy de nem tudom hogy milyen progival kellene.
Ebben tudsz segíteni?A vinyonál a Hard Disk Sentinel 100/99 mutat, a HD tune pro error scan most fut.
-
BalaNce87
addikt
Köszi, de jól emlékeztem hogy ez nem oldotta meg anno, persze azért felraktam a legújabb drivert hátha.
Fura, mert az egész még úgy kezdődött hogy 2 éve kb alvó állapot után nem akart felébredni a gép, majd valahogy sikerült, de a gép teljesítménye kb megfeleződött, játékok jóval gyengébben futottak és ez azóta ilyen, plusz később jött rá a kék halál. A gépet az utóbbi pár hónapban nem is tudom újraindítani rendesen, a képernyő fekete és a perifériák kikapcsolnak, csak egy reset segít. -
-
-
Most friss telepítéssel másik vinyóra másztam át.
Memóriát áttettem 2-esből 1-esbe épp most.
A memória 1,65V-os, viszont a lap 1,5V-on engedi. Ez esetleg?
Megjegyzem, kismillió gép járt a kezem alatt, de egybe se tört bele a bicskám / vagy csak szerencsésem vettem az alkatrészeket .
-
Thome
veterán
Nem oldotta meg a driver letörlés, sőt a Windows teljes alaphelyzetbe állítása sem.
Teljes rendszerpartíció törlés + újratelepítés kellett a hiba megszűnéséhez, és driverek egyesével felpakolása árán találtam meg a hibát.
Noname webcam driver okozta.
Ezt követően hiába töröltem a drivert le, nem segített, szóval újabb format c kettőspont, aztán ezt a drivert nem tettem fel, azóta semmilyen BSOD nem jelentkezett, stabil. -
törölt tag
Feltettem tegnap egy friss Windows 7-et és a megbizhatóbbnak tartott 15.7-es drivert (Catalyst 15.7.1 most már nem játszik).
Most még (kop-kop) nem volt kék képernyős fagyásom. Órajeleket kicsit visszavettem a CPU-n, de a VGA egyenlőre tuningprogram nélkül 1120MHz és 1.2V GPU, 5600MHz VRAM alapjáraton megy. Most igy használom egy ideig.
-
Sheld
senior tag
De akkor hova forduljak segítségért? Semmi másik topic-ot nem találtam, ami hibákkal foglalkozik.
Tegnap pl. megint jelentkezett a hiba, méghozzá úgy, hogy az egyik monitoron filmeztem, a másikon játszottam, egyszercsak elkezdett szaggatni a játék, majd a kép elkezdett akadozni a filmen, aztán a hang is kezdett szaggatni, majd jött ez egérmutató, szóval szépen sorra omlott össze a dolog.
Miután mindent leállítottam a HDD még mindig kerregett, mint a barom, a rendszer közel sem volt reszponzívnak mondható. (Nem hinném, hogy a hőmérsékletekkel lenne a gond, mert a hiba terheletlenül is jelentkezik. Most volt először, hogy itt ültem előtte.)
Memória hiba kizárva, MemTest nem jelzett hibát egy délutáni non-stop futtatás után.
CPU PRime95-el tesztelve, az sem hasalt el, egyik szálon sem.
VGA-t nem tudom így tesztelni sajnos.
HDD elméletileg jó, BadSector mentes.Tápegység lehetne a ludas? Vagy az alaplap?
Alaplapot mivel tudok tesztelni?
Tápegységet sajnos nem tudom kiszűrni, mivel még nincs másik tápom.(Lehet valamilyen windows 10 szolgáltatás a ludas?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest