- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dungó
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy a videókártya lesz a hibás.
Utánanéztem a hibakódoknál.
Sajnos úgy fest a dolog, hogy a 124-es kódjelű hiba javíthatatlan hibát jelent (WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR).
A 0'4 a paraméterben meg javíthatatlan PCI express hibát ír.Azt furcsállom az egészben, hogy van amikor órákat játszol, sőt 30 percig tesztet is nyomtam 100%-on és akkor sem jött ki, ellenben van hogy 10 percnyi játék után kihozza, egész pontosan azt hogy lekapcsol a monitor és csak a restrat segít. Majd ha bekapcsolt a gép kiírja ezt a hibát. Az újabb gépemben meg restrartot sem engedett. Az csak kikapcsolt szépen és csak bekapcsolás után adott újra életjelet. És ki tudja hogy 10 vagy 110 perc múlva, vagy még később kezdődik újra az ördögi kör.
Gyanakodtam még melegedési problémára, na de 30 perc teszt után is csak 67-68 fokot írt a program, szóval nem hiszem hogy túlmelegedne. Na de akkor mi hozza ki ezt a problémát, milyen rendellenesség az okozója?
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest