- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
assemble #4101 üzenetére
Azota kicsit kiserleteztem a dologgal, es sikerult rajonnom, hogy hogy tudom egeszen determinisztikusan reprodukalni a problemat (ami amugy mindig a fent emlitett bugcheck code-ot es parameter 1-et generalta): lenyegeben ha jo sok (~5-10+) tabon inditottam el egyszerre jo minosegu (1080p) video lejatszast chrome-bol egy bizonyos video oldalon (tobb masik video oldalon is probaltam es azokon nem jott elo a gond, a crash-elo oldalon egyebkent sima html5-os videok vannak ugy latom szoval nem igazan ertem pontosan mi kell a crash-hez ami csak azon az oldalon akar jelentkezni). Szerintem valami osszefugges lehet a GPU memoriaval, mert ahogy figyeltem (gpu-z-vel), ahogy nyitottam meg a tabokat, ugy nott fokozatosan a memoria, es altalaban 1 giga elfoglalt memoria kozeleben jelentkezett a bsod. De mas videomegoszto oldalakon nem tudtam reprodukalni 2-3 giganyi elfoglalt vrammal sem, szoval tenyleg rejtelyes, hogy mi kell pont hozza.
Ez azt is megmagyarazza, hogy miert jott ilyen ritkan elo, eleg ritka azert, hogy az ember egyszerre ennyi videot elindit - kb csak probalgattam, hogy mit tud a gep.
Felraktam ez utan az Asrock oldalan levo Intel GPU drivert (4300-as), es azzal mintha egy fokkal stabilabb lett volna (1 giga elfoglalt gpu memoria fole tudtam menni bsod nelkul), de azzal is sikerult azert osszehoznom egy crash-t ha mondjuk masfelszer-ketszer annyi videot adtam neki.Aztan megint az Intel oldalara, ott talaltam egy friss beta drivert ((4380)), azzal most ugyanezen az oldalon 1 giga elfoglalt vram kornyeken (erzesem szerint akkor, amikor korabban a bsod jott) egy kis fel masodperces fekete villanast latok, es az elfoglalt ram visszaugrik 1 gigarol kozel ~0-ra, a megnyitott videok mintha beragadnanak/ujratoltodnenek, es a chrome egy ujat ir ki nemelyik tabon, hogy "Rats! WebGL hit a snag.", szoval sztem korabban ez a hiba utotte ki az egeszet, most igy megall a chrome-nal szerencsere. Mindenesetre ezzel az uj beta driverrel nem tudtam meg crash-t produkalni, pedig elegge probalkoztam, szoval minden bizonnyal tenyleg csak gpu driver hiba volt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest