- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Van egy nagyon vad ötletem is. Ugyebár mind valamilyen memória problémát jelzett. Az illesztők nem függenek össze. Mi van, ha egy másik program, vagy körülmény okozza a hibát?
Két dolog van, ami mindig azonos.
1. A zene wasapival szól
2. Az AIDA64 folyamatosan fut.Ez utóbbi a múltkor gyanús lett, mert az egyik dmp -ben szerepelt, de nem az összeomlást jelző drivernél, hanem a másik szekcióban. Ez folyamatosan monitoroz, és mi van, ha ez ütközik mindennel, mert ez feltérképezi a drivereket is. A gép amúgy mind a 4 esetben úgy fagyott le, hogy hozzá sem nyúltam. A zene minden esetben szólt, ezért tudok a wasapira is gondolni. Amit viszont nem értek, az az, hogy 2 hónapig hibamentesen ment a Win10, miért kezdett el fagyni. Amikor ezt elkezdte, nem volt frissítés.
Most kilőttem az AIDA -t, hogy ne fusson állandóan, aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest