- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
én se gondoltam volna, egyébként 5kék után valami drivert leállított mikor az egér meghalt, csak mikor már az 5. kéket kaptam az asztalra beérkezésnél, már azt nem olvastam el, örültem, hogy végre felállt a rendszer
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.
-
szia, igen ugyanabba. én arra gyanakszom, hogy valami zárlatos lehetett benne vagy nem tudom. Mindenesetre még azért nem nyugodtam meg teljesen, mert lehet tényleg csak szimplán nem jött elő megint a probléma. Most ideiglenesen egy sima 3gombos egér lett, 1hét múlva érkezik a urage mmorpg egerem németországból (már lassan 1 hónapja meg van csak ismerősömék úgyis mennek ki és ők hozzák haza, így megspórolva 14eurót). Majd hétvégén nagyobb igénybevételnek teszem ki a gépet, majd egy hét múlva, ha nem lesz semmi probléma még visszaírok, hogy ilyen is tudhat kékhalált csinálni. Későbbiekben még lehet másnaik is ilyen baja. Ha mégis lesz kékem, akkor meg már be van állítva, hogy vissza tudjam nézni a hiba okát.
-
válasz
Create. #4166 üzenetére
Mióta kicseréltem az egeret nem kaptam kék képernyőt, remélem ez így is fog maradni, már a 3. napja nem volt semmi gond, pedig próbálom nyüstölni a gépet amennyire csak tudom (napi 4 óra játék egy-két teszt futtatás még plusszba), persze lehet ez csak a véletlen műve még.
-
-
tegnap elindítottam a bluescreenview-et, de ott nem láttam benne írva semmit, vagy be kell importálni a dmp fájlt? bocsi a sok kérdésért, de ilyennel még nem kellett foglalkoznom eddig szerencsére.
esetleg valami vga tesztelőt tudnál még javasolni, ami hamar ki tudja mutatni a hibát, ha van?
-
-
Vettem egy új vga-t tegnap beleraktam a gépbe, kb másfél óra után jött egy kékhalál, aztán ahogy betöltötte az asztalt jött még vagy 5x, valamit kiírt alul egy illesztővel kapcsolatban akkor döglött be teljesen az egér és úgy már normálisan ment a rendszer. Még használtam kb 3órát a gépet nem jött elő kékhalál. 2,5óra játék után Furmark tesztet is csináltam vagy 2X, de az alatt se volt semmi probléma.VGA beszerelés előtt 1nappal új Win7-et raktam fel, amihez alig találtam alaplai drivereket(a hivatalos oldalról töltöttem le, de voltak olyanok amiket nem akart felrakni, aztán obit Driver boosterrel raktam/frissítettem mindent). Szeretném valahogy még gyorsan kideríteni, hogy esetlegesen a VGA lenne-e a ludas, mert használtan vettem hardverapróról, igaz van rá majdnem 3év gari még, de ha a vga a hibás akkor visszakérném a pénzt, mert pestre nem éri meg elküldenem gariztatni.
-
sziasztok, hibásan működő usb-s egér tud produkálni kékhalált?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest