- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
Szia!
Ugyan ez van nálam is. Sok fórumot olvasok a dolog miatt.
Most találtam egy újabb tippet, egyik srác azt írta hogy két Audio driver-t talált az eszközkezelőben. Letiltotta az egyiket, és megszűnt a hiba. Nálam is kettő fut, egy High Definiton Audio hangeszköz, és egy VIA High Definition Audio. Letiltom, hátha nekem is ez a gond.
Sokan azt írják még, hogy az Energiagazdálkodási beállításoknál kapcsoljunk mindent ki, vagy állítsuk SOHA állásba. Merevlemeznél, hibernáció, stb, mindenhol. Ezt még egyelőre hagyom, hátha az audio probléma áll fent.
Illetve letöröltem az előző NVIDIA drivert, rakok egy frissebbet, hátha.
Nem értem, 2 éve ugyanez a konfigom, teljesen hibátlanul futott a gép, erre az utóbbi 2-3 hónapban mindig felüti a fejét ez a hiba...
Múlt héten újrapasztáztam a procimat, mert eléggé melegedett, ez megszüntette a hibát, órákig játszottam, nem jött a hiba. Pénteken elutaztam hétvégére, kikapcsoltam a gépet, majd ma bekapcsoltam pár órája, elindítottam egy játékot, rögtön jött a hiba...
-
Fla$hly
aktív tag
Köszi a választ, én is arra gyanakodtam.
Ám megnéztem EVEREST-ben mi hogy melegszik. A processzor már sima netezésnél is felment 65-68 fokra, hm, mondom itt valami gond van.Lekaptam a hűtőt a prociról, és hát teljesen eltűnt az előzőleg feltett paszta... Újrakentem, összeraktam, most 35-40 fok csak. Úgy tűnik, legalábbis remélem hogy ez volt a gond.
-
Fla$hly
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában állandóan kékhalálozik a gépem. De csak akkor, ha elindítom a Football Manager-t, és közben filmet vagy sorozatot nézek, egy darabig fut a két dolog együtt, majd elkezd beszaggatni a játék és a film is, aztán jön a kék halál, amit csak épp egy pillanatra látok, utána elmegy a kép, és azt írja a monitor hogy nincs jel, de közben a film/sorozat megy tovább...
Ám ha nem indítom el a Football Managert, csak mondjuk a Firefox megy, és a VLC, akkor semmi gond.
Tehát ha nincs nagyobb terhelésnek kitéve a gép, semmi gond. Gondoltam először hogy memória gond, de lefuttattam a memtestet, és nem talált semmit.Lehet valami vírus? Windows reinstall megoldotta, de csak 1-2 hétre, majd utána ismét visszajön a jelenség...
Konfig:
Proci: Intel Core i5 2500S @ 2.70 Ghz
Alaplap: ASRock H61M-HVS/BULK B3
Ram: 2x2GB DDRIII HyperX Blu 1600Mhz
Winchester: 120 GB OCZ Vertex 3 SSD, 200GB Maxtor SATA, 160GB Samsung SATA-II
Videókártya: Gainward Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest