- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
Szia!
Ugyan ez van nálam is. Sok fórumot olvasok a dolog miatt.
Most találtam egy újabb tippet, egyik srác azt írta hogy két Audio driver-t talált az eszközkezelőben. Letiltotta az egyiket, és megszűnt a hiba. Nálam is kettő fut, egy High Definiton Audio hangeszköz, és egy VIA High Definition Audio. Letiltom, hátha nekem is ez a gond.
Sokan azt írják még, hogy az Energiagazdálkodási beállításoknál kapcsoljunk mindent ki, vagy állítsuk SOHA állásba. Merevlemeznél, hibernáció, stb, mindenhol. Ezt még egyelőre hagyom, hátha az audio probléma áll fent.
Illetve letöröltem az előző NVIDIA drivert, rakok egy frissebbet, hátha.
Nem értem, 2 éve ugyanez a konfigom, teljesen hibátlanul futott a gép, erre az utóbbi 2-3 hónapban mindig felüti a fejét ez a hiba...
Múlt héten újrapasztáztam a procimat, mert eléggé melegedett, ez megszüntette a hibát, órákig játszottam, nem jött a hiba. Pénteken elutaztam hétvégére, kikapcsoltam a gépet, majd ma bekapcsoltam pár órája, elindítottam egy játékot, rögtön jött a hiba...
-
Fla$hly
aktív tag
Köszi a választ, én is arra gyanakodtam.
Ám megnéztem EVEREST-ben mi hogy melegszik. A processzor már sima netezésnél is felment 65-68 fokra, hm, mondom itt valami gond van.Lekaptam a hűtőt a prociról, és hát teljesen eltűnt az előzőleg feltett paszta... Újrakentem, összeraktam, most 35-40 fok csak. Úgy tűnik, legalábbis remélem hogy ez volt a gond.
-
Fla$hly
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában állandóan kékhalálozik a gépem. De csak akkor, ha elindítom a Football Manager-t, és közben filmet vagy sorozatot nézek, egy darabig fut a két dolog együtt, majd elkezd beszaggatni a játék és a film is, aztán jön a kék halál, amit csak épp egy pillanatra látok, utána elmegy a kép, és azt írja a monitor hogy nincs jel, de közben a film/sorozat megy tovább...
Ám ha nem indítom el a Football Managert, csak mondjuk a Firefox megy, és a VLC, akkor semmi gond.
Tehát ha nincs nagyobb terhelésnek kitéve a gép, semmi gond. Gondoltam először hogy memória gond, de lefuttattam a memtestet, és nem talált semmit.Lehet valami vírus? Windows reinstall megoldotta, de csak 1-2 hétre, majd utána ismét visszajön a jelenség...
Konfig:
Proci: Intel Core i5 2500S @ 2.70 Ghz
Alaplap: ASRock H61M-HVS/BULK B3
Ram: 2x2GB DDRIII HyperX Blu 1600Mhz
Winchester: 120 GB OCZ Vertex 3 SSD, 200GB Maxtor SATA, 160GB Samsung SATA-II
Videókártya: Gainward Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest