- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
Megoldódni látszik.
Driver booster talált egy ismeretlen eszközt,ami eszközkezelőben nem szerepel.
Intel driver kell hozzá.
Verzio alapján majd ha időm engedi,beazonosítom.
3 órája megy a gép kék nélkül.
Eszközkezelőben telepítés után sem találom...
Még ilyet...Köszönöm a választ!
-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #3900 üzenetére
-
trancemusic
senior tag
Üdv!
Mindenfèle hardver és szoftver változás nélkül kaptam kéket.
Böngészés közben jön.
Minidump fájl üres, bluescreenwiever nem talál így semmitBad_pool_header :ennyi.
Chrome-ot használok,a gép mindenféle stabilitás tesztet bír. (Ibt very high, linx, furmark, prime95,3dmarkok.
Hozza az elvártat.Tudtok segíteni, mi lehet a gond? (Tudom sok minden lehet, dump fájl nélkül nem tudom egyedül beazonosítani. Több ember, több tapasztalat )
-
trancemusic
senior tag
Ok.Majd elküldöm a bsod hibaüzeneteket.
Bár szerintem rossz topicba írtam:tökéletesen működik a pc-m tuningolva is,csak telhetetlen vagyok...
Lényegében csak a procit tuningoltam,mégis valami más kavar be,hiszen az összes proci stabilitási teszt hiba nélkül fut akár órákon át...Érthetetlen számomra...
Akkor majd küldöm,hány % az esély hogy sikerül beazonosítani a hiba okát? -
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #3469 üzenetére
Előzőhöz még annyit:bsod a szöveg mindig más,szóval ez nem támpont mert bármi lehet a hiba!!!
Haswellről lévén szó:memória 1.5 volton.
Predátor 2500mhz-ig stabil hibamentes,de én időzítés párti vagyok(athlon 64 öröksêge)meg amire használom az is ezt igényli,nem a mhz-et.Ezért "csak" 1333 mhz-en hajtom nagyon szoros időzítéssel:6,7,6,9!!!,55!!!,1T,a többi pedig a lehető legkevesebb!!!
Mielőtt megköveznétek:tudom hogy ha vennék még egy gtx770-t jobban járnék mint a proci tuninggal,de mindig is tuningoltam és izgat a dolog!!!
Tualatin cerkámat is 1.2 ghz-ről 1.8-ra húzva használtam.
Érdekességként:verte az első szériás pentium4-eket.Ez a mániám!!!
Nagyom köszönöm ha segítetek!!!! -
trancemusic
senior tag
Sziasztok.Nem vagyok kezdő,de van egy problémám.Nálam tapasztaltabbak segítségét kérem! Gépem 4.6 ghz-en stabil.Letesztelve.
4.8ghz-en stabil több erre való progival is.DE!!! Ezen az órajelen 3d progi futtatásakor kék halálozás...
Prime aida stb-vel semmi gond,csak 3d-ben.Valami ötlet???
Köszönöm!!!
i5 4670k
Asus gtx770
Predator 2*4 gb
Asrock z87 extreme 4
Ja , biztos nem táp mert 4.6ghz-nél vidikari 15%-os tuningnál is stabil.(fsp raider 650)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest