- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ez nem a VGA hibája, hanem a meghajtóprogram illetve a Windows kettősének a gyümölcse. Az én VGA-m is hibátlan, de van olyan meghajtóverzió amit ha felrakok, akkor jönnek ezek az idegesítő "Képernyőillesztő nem válaszol" hibaüzenetek, másik meghajtóval pedig sosincs ilyen.
-
Cohond
csendes tag
-
Out
addikt
Ezek szerint nem USB probléma, ami az általad csatolt kép alapján igaz is lehet (amit valamiért múltkor nem vettem észre). A kép alapján, ami az ntfs.sys hibát jelzi, egy HDD ellenőrzést javasolnék.
De4d: A videókártya topikjában érdeklődtél már arról, hogy másnál is vannak-e ilyen kékhalálok vagy ismert probléma-e? Esetleg ők tudnak-e megoldást?
-
Out
addikt
Szia!
Én első körben megnézném az alaplapot, hogy rendesen van-e a házhoz rögzítve és nincs-e valami zavaró elem az alaplap és a ház között. Aztán jöhet az, hogy megnézném, hová van dugva az alaplapon a ház usb csatlakozója. Ha ezek is rendben vannak, akkor eszközkezelőben megnézném, hogy van-e !-es eszköz, aminek köze lehet az USB-hez. Röviden, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged