Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
Gigabyte HD7770 OC, itt vettem aprón használtan. 4 hónapja raktam össze kb a gépet, azóta ezt csinálja. Írtam már más topikba is:
[link]
Valami rejtett eszköznek nem volt telepítve driver, amit aztán megoldottam, de a fagyások maradtak. Az win8-on volt, most win7-en ugyanaz.
Interneten is sokféle szoftveres hibát írnak erre, de én valami hárdverre gyanakodok már. Csak azt nem tudom, hogy táp-vga-alaplap kombóból melyik lehet rossz.(Ráadásul először raktam össze gépet életemben, lehet valami érintkezik aminek nem kéne...fogalmam sincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- Star Trek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest