- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
én se gondoltam volna, egyébként 5kék után valami drivert leállított mikor az egér meghalt, csak mikor már az 5. kéket kaptam az asztalra beérkezésnél, már azt nem olvastam el, örültem, hogy végre felállt a rendszer
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest