Hirdetés
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia, igen ugyanabba. én arra gyanakszom, hogy valami zárlatos lehetett benne vagy nem tudom. Mindenesetre még azért nem nyugodtam meg teljesen, mert lehet tényleg csak szimplán nem jött elő megint a probléma. Most ideiglenesen egy sima 3gombos egér lett, 1hét múlva érkezik a urage mmorpg egerem németországból (már lassan 1 hónapja meg van csak ismerősömék úgyis mennek ki és ők hozzák haza, így megspórolva 14eurót). Majd hétvégén nagyobb igénybevételnek teszem ki a gépet, majd egy hét múlva, ha nem lesz semmi probléma még visszaírok, hogy ilyen is tudhat kékhalált csinálni. Későbbiekben még lehet másnaik is ilyen baja. Ha mégis lesz kékem, akkor meg már be van állítva, hogy vissza tudjam nézni a hiba okát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest