Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
trancemusic
üzenetére
Az eszközkezelőben van egy olyan opció a Nézet menüben, hogy Rejtett eszközök megjelenítése, talán ott megtalálod. Én úgy szoktam azonosítani egy ismeretlen eszközt, hogy kétszer rákattintok és a Részletek menüben a legördülőből kiválasztom a Hardverazonosítók feliratot és a legfelső sort kimásolom és beszúrom a google keresőbe. Nem tudom, ez kérdés volt-e vagy sem

-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic
üzenetére
-
Out
addikt
válasz
trancemusic
üzenetére
Annyit mond, hogy a procid jelezte a hibát, ami túlhajtás vagy nem megfelelő hűtés vagy nem elegendő tápellátás miatt következett be. Persze nem zárható ki az alaplap gyengesége illetve a memóriahiba sem. Kb minden, amit az első posztodban kizártál

-
Out
addikt
válasz
trancemusic
üzenetére
Nem írtál rossz topikba, mivel kékhalálod volt. Az, hogy hogyan tuningolod a PC-d, meg mit csinálsz vele, az addig lényegtelen, amig a kék hibaüzenet nem arra utal, hogy ott kellene keresni a probléma forrását. Írtad, hogy szerinted nem relevánsak a hibaüzenetek, mert mindig mást ír ki. Hidd el sokszor összefüggnek azok. Esélylatolgatásba nem megyek bele, amig nincs konkrét hibaüzenet

-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic
üzenetére
Előzőhöz még annyit:bsod a szöveg mindig más,szóval ez nem támpont mert bármi lehet a hiba!!!
Haswellről lévén szó:memória 1.5 volton.
Predátor 2500mhz-ig stabil hibamentes,de én időzítés párti vagyok(athlon 64 öröksêge)meg amire használom az is ezt igényli,nem a mhz-et.Ezért "csak" 1333 mhz-en hajtom nagyon szoros időzítéssel:6,7,6,9!!!,55!!!,1T,a többi pedig a lehető legkevesebb!!!
Mielőtt megköveznétek:tudom hogy ha vennék még egy gtx770-t jobban járnék mint a proci tuninggal,de mindig is tuningoltam és izgat a dolog!!!
Tualatin cerkámat is 1.2 ghz-ről 1.8-ra húzva használtam.
Érdekességként:verte az első szériás pentium4-eket.Ez a mániám!!!
Nagyom köszönöm ha segítetek!!!!
-
Out
addikt
válasz
trancemusic
üzenetére
A kékhalálról jó lenne valami infó (képernyőmentés, eseménynapló bejegyzés, stb..), mert így ebben a formában esélyed sincs a segítségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Flint 2 OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest