- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Create. #4166 üzenetére
Mióta kicseréltem az egeret nem kaptam kék képernyőt, remélem ez így is fog maradni, már a 3. napja nem volt semmi gond, pedig próbálom nyüstölni a gépet amennyire csak tudom (napi 4 óra játék egy-két teszt futtatás még plusszba), persze lehet ez csak a véletlen műve még.
-
Out
addikt
válasz
Create. #4164 üzenetére
Ha nem hozott fel semmilyen listát a BlueSreenView (elindítás után automatikusan importálja a dump-ot), akkor nincs .dump fájl, tehát be kell állítanod, hogy csináljon kék halálkor.
Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális rendszerbeállítások --> Indítás és helyreállítás Beállítások
Alul található a Hibakeresési adatok rögzítése és a lenyíló menüben a Kis memóriakiíratás (256 KB) legyen kiválasztva, Win 10 esetén lehet automatikus memóriakép is.
VGA tesztelőt nem tudok ajánlani, nem tesztelem a VGA-t, hanem játszok vele, ha játékban nincs hiba, akkor nincs baja
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest