- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeen2000
csendes tag
Hát... Bár fehérvári vagyok, és többször is voltam, bár nem egy hónapja az tény...A felirat amire célzol egyébként az kb egy teljesen elterjedt Iipartelepi kiírás a raktárakban. "Kérjük, az épület sérülését azonnal jelezze!"....mindenesetre akkor sokmindent rendesen átstrukturáltak egy hónap előttihez képest. Ennek töredéke volt maga a cucc ott mindig, de sokkal több eltérést látok (leginkább csak azt). Viszont ha te ennyire megvagy győződve a teljes mértékű megegyezésről, pláne ha egy hónapja jártál ott szinte a megszűnés előtt, akkor biztos így van. A fórum témáját tekintve sajnos irreleváns.
-
greeen2000
csendes tag
Valamikor év elején én is voltam náluk kora tavasszal. Természetesen már a város peremén az ipari zónában. Ott már nyilván minden más volt. Tulajdonképpen átvételi hely és gépösszerakó és alkatrészszortírozó infrastruktúra ment nagyban. Ahogy kilehetett venni... Amit mondtam azt csakis a normál üzlethelyiségre értettem a belvárosban.... De egyébként amíg fehérváron volt Aqua, ott is csak prezentáló jelleggel volt alkatrész "raktár szinten". 1-2 alsóközép kategóriás kari (bár lehet csak a doboza a polcon mer vagány), pár kritkusan fontos biszbasz volt ott is és ha kellett valami azt mindig rendelni kellett. Véget ért az a világ ami a 90es és 2000-es évek elején volt, hogy az IT piacot lefedte 8 féle alaplap 4-5 féle videikari ATI, Nvidia esetleg Riva TNT. 5-6 féle AMD és Pentium Proci azt annyi. Ma már egy vevő konkrét elképzeléssel megy megálmodva a sok 100 féle cuccból, hogy neki éppen mi kell. Ilyenekre nem lehet raktárkészlettel bekészülni. Nem is érdemes. A fő probléma nem is ez itt...
-
greeen2000
csendes tag
De volt. Mivel fehérvári vagyok azér csak jól emlékszem. A boltban amíg a belvárosban volt, vagyis úgy 2023-ig volt némi raktárkészlet. Ezek kb 2-3 féle márkájú ssd-ből max 10-15 db és kb 500 gigáig. 2-3 fajta memória, egerek, hálózati eszközök pár fajta billentyű, esetleg pár belépő szintű vga (aztán az elmaradt már szerintem), illetve, pár fajta cpu hűtő, paszták, stb. Csakis olcsóbb, de általában a hétköznapi szinten s.o.s szükségszerű cuccok a hétköznapi usereknek. Abban viszont biztos vagyok, hogy komoly hardverek sosem voltak, de még középkategória sem. De ez majdhogynem minden boltra igaz manapság.
-
greeen2000
csendes tag
Ennyi van róla kb!
#361ISThunÚjVálasz2025-06-04 20:07:44
ISThun
csendes tag
Infó azoknak akik kérdezték, hogy mi van a helyszínen:
Én pénteken személyesen mentem el a rendelésemért hozzájuk, amit - szerencsére - helyszíni átvétellel és fizetéssel rendeltem meg. Hétfőn kaptam tőlük e-mailt, hogy megvan a rendelésem, mehetek érte, viszont csak pénteken délután tudtam Fehérvárra menni. A raktáron konkrétan egy A4-es papír fogadott, hogy műszaki okok miatt zárva vannak, lélek se mozgott a környéken. És csak ezután néztem meg a honlapjukat és láttam, hogy mi történt. -
greeen2000
csendes tag
válasz
Intelligencs #692 üzenetére
Hát csődbe semmiképp nem mehettek volna, pláne mert erős gravitációs hatása volt a vásárlókra a nyomott ár. Ahhoz, hogy csődbe menjenek, az kellett volna, hogy ignorálva legyenek olyan szinten, hogy a létezésük fennmaradása is kihívásokkal járjon. Tehát már önmagában a csőd szó itt értelmetlen. Erősen gyanítom erre előbb utóbb számítottak. Azon már rég túllehettek, hogy itt a bukta és annak akár a legrosszabb következményei is olyan hatással legyen rájuk cirka 8 év után, hogy nem megérté tegye az egészet. Az itt a fő probléma, hogy túl későn kerültek radar alá....
-
-
greeen2000
csendes tag
Ezzel egyébként nem értek egyet. Szerintem a 7 év alatt vagy 8, mióta működnek, most van egy olyan réteg, akik sajnos károsultak, vagyis nagyon remélem, hogy nem és visszakapnak minden egyes forintot ami bent maradt nekik. Ez a minimum lenne.... Nem kevés emberről beszélünk, de a teljes spektrum, akik visszatérő vásárlóik, azoknak kb pár százaléka lehet most felháborodva. Pár százalék tudja, hogy valami nincs rendben, mert rendelt volna mint visszatérő, és 90%-nak (vagy többnek) jelen pillanatban fogalma sincs, hogy mi van a webáruházzal, mert éppen ebben az időablakban semmit nem rendel és nem is nézegeti az oldalukat. Országos lefedettségi szinten működtek már nagy kvalitással. Természetesen ha a legtöbb fősodrású online médiában címlapokon szólnának a sztorik heteken át, hogy mi történt itt, plusz egy fókusz szerű műsorban is lenne róla tényfeltáró műsor, na az már betérdeltetné az elért „run rate” potenciáljukat!
-
greeen2000
csendes tag
Így van. De az is lehet, hogy megnyílt a bolt közepén egy téridő kapu, és egy másik dimenzióban vannak éppen. Abba belegondoltál, hogy ha az lenne amit írtál, akkor nem egy semmitmondó, mindenkit kételyek között hagyó duma lenne a honlap helyett, hanem kb. kilenne írva plusza 50 karakterrel (kb 40 másodperc lett volna), hogy mi a leállás oka, és mindenki legyen nyugodt. Továbbá minden létező valaha regisztrált vásárlónak kimenne egy köremil a megnyugtatásuk végett...
-
greeen2000
csendes tag
Én nagyon sajnálom a pórul járt embereket. Remélem mindenkit kárpótólnak a lehető leghamarabb...Jópárszor rendeltem tőlük, illetve arra járva legtöbbször átvettem személyesen. Soha nem utaltam előre, mert több tényező miatt is voltak rossz megérzéseim.... Nem fogom kifejteni miért, mert leírták már itt sokszor. Tehát nincs abban semmi fura, hogy sok olyan ember is rendelt, aki sejtette itt valami nem stimmel, kivéve aki most játssza az eszét , és konstans utalgatott előre nekik, amit most felró másoknak. Az utolsó pont amikor éreztem, hogy itt valami rohadtul nem oké, hogy a gyártói garikat megvágták. Pl. Minden 10 ezer alatti termékre 1 év gar lett hirtelen, a 10 és 20 közötti cuccokra meg 2 év. Minden más helyet átnézve 36 hó volt a gar ezekre... Na innentől már utánvéttel is offoltam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest