- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azozzer
újonc
válasz
greeen2000 #863 üzenetére
Nagyjából 1 hónapja voltam ott az M59es raktároknál ahol személyesen lehetett venni a cuccokat. 3:55nél a videóban jól kivehető a ne pakoljatnak a falra nyomva, falnak támasztva felirat serülések elkerülése végett vagy valami ilyesmi nem emlékszem a teljes szövegre pontosan.
Meg, ha tényleg jártal bent nálunk jobb oldalt is látszanak a telepítős/bios frissítős gépek is. (Az olyan 3:42nél kb.)Tuti itt voltak mostanában ez biztos.
-
lee732
tag
válasz
greeen2000 #807 üzenetére
Igen, de a telefon alapján a rajta levő összeg május 28-ig a NAV-é, most elvileg már kifelé is utalhatna ( a semmit persze)
-
omfgk
veterán
válasz
greeen2000 #711 üzenetére
Utoljára most év elején néztem náluk körül mert több Phanteks cucc is kellett.
Nem nagyon voltak rendelhetőek idehaza a nagykereknél.Hűtő szekció, proci hűtők, ventilátorok, házak, 1 oldalon 8-12 cikkszám összesen.
-
hemaka
nagyúr
válasz
greeen2000 #702 üzenetére
Ha a nav záratta volna be, ők felragsztanak papírt, meg matricát, hogy lássák, ha kinyitották az ajtót utánuk. Itt a városban legalábbis a kínait amikor megkúpolták így volt.
Mondjuk, ha nem volt mocorgás, az eléggé nem vág egybe azzal, amit itt olvastam, hogy írtak mailben, pakolnak ezerrel. Hogy pakolnak, ha nincsnek ott? -
KROK640
nagyúr
válasz
greeen2000 #559 üzenetére
Valószínűleg nem mindenki aki az elkövetkezendő 10 évben vásárolna számtech cuccot, tud erről most, de a hírek terjednek. Árukeresőn is gyűlnek a negatív vélemények, meg ami a legfontosabb : Lesz egy igen széles réteg aki nem ajánlja őket.
Most hívott egy barátom, és kiderült, hogy neki egy 15 ezer ft-os SSD-je nem jött meg, és pénz sincs sehol. És rengeteg embernek lesz ilyen ismerőse, barátja.
Nekem is széles ügyfélköröm van, sokan kérnek tanácsot is, és azt már tudom, hogyha túl is éli a bolt, melyiket nem fogom tudni jó szívvel javasolni.
De a másik, hogy az előreutalást eddig sem javasoltam, (bár néha kivételt tettem pl Iponnal) de most egyenesen ellenezni fogom mindenkinél aki ilyesmire készül.Bár sosem tudnánk meg, de nagy összegbe mernék fogadni, hogyha holnap újra indulnának, és mindenki megkapná a hardverét vagy a pénzét, akkor is komoly forgalomcsökkenés és bizalmatlanság lenne náluk.
-
XinAgent
tag
válasz
greeen2000 #559 üzenetére
Igaz, hogy nem mindenki aki az elkövetkezendő 10 évben vásárolna számtech cuccot tud erről most. De se helyileg, se itt a fórumon szinte biztos nem ajánlja majd senki ezt az üzletet még sokáig, ha valami csoda folyamán megmaradna.
Szóval igen, a naív, megnemkérdezem a prohardvertcsakrendelekvalamit megmarad, és valóban lehet, hogy ez elég nagy népesség (bár nekik azért az előre összeállított gépekre szokott inkább igényük lenni). Árukeresőn még mindig remekül állnak és a "megbízható bolt" plecsnit se szerelték le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest