Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
thomasrc
üzenetére
Nem bírom ki, hogy ne írjam le...Én rommá tuningolt Silviát használok itthon, Lelit Annát a cégnél. Tehát nap mint nap, mind a kettőt használom. Ezt itt kevesen mondhatják el magukról. Mai viszonyok között, ismerve elvárásaimat én itthonra Lelit Glendát vennék. Nem silviát, nem is kávéstársadalom ladáját, hanem egy glendát.
Tudod mit? Vedd meg a glendát és elcseréljük az én silviámra.Ezeket hozta ma a futár. A svédországi szállítmányom késik (karácsonyra nem jön haza), így kénytelen voltam a kávétársaságtól rendelni.

November 15.-i pörkölés. Imádom ennek a pörkölőnek a kávéit, valahogyan sohasem savanyúak. Nem tudom hogyan csinálják. De nagyon tudnak valamit. Tőlük bátran vásárolok világos pörit.
Amiért feltettem a képet, az a malabar, amit itt oly sokan lenéznek, nekem meg örökös tagja a mélyhűtőmnek, ő nálam a szürke eminenciás. Ettől a pörkölőtől még nem kóstoltam malabart, így itt az ideje. Kb. ez a 12-13. pörkölő amitől kóstolom amiből 4 (vagy 5? utána kellene néznem) magyar. Mind ugyanaz kávé és mégis más-más arcát mutatja. Jövőhéten nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs