- iPhone topik
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Délben le vittem a PIDet 86 fokra és ott már jobb volt 17g töltettel viszont még mindig érezni lehetett benne enyhe keserűséget és a crema is picit sötét volt. A lefolyás szép volt egészen a 20ik másodpercig ahol kicsit elkezdett táncolni. 17g -> 27mp -> 19g
Most viszont kipróbáltam az IMS-t (köszi Peti
) ugyanazokkal a beállításokkal próbaképpen.
Amit észrevettem kapásból az az, hogy mivel mélyebb a kosár a 17 grammal nincs annyira tele és miután leszedtem a kart picit nedves maradt a pogácsa.Sokkal lassabban indult meg a lefolyás. Az eddigi 7-8 másodpercről amíg az első pár csepp megjelenik felment 12-13 másodpercre.
Utána sokkal egyenletesebb lett a lefolyás és így is kiadta az arányokat 17g -> 27mp -> 19gÍzben egy picivel kevesebb lett a kesernye de nem tudom, hogy még vigyem e lejjebb a hőt vagy mit csináljak és ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ugyanazokkal a beállításokkal próbaképpen.